Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 1.9 TDI AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto i moja Audiczka:) Aktualnie ma jeszcze ciemne szybki i zakupione juz felgi 17' polerowane od A8 :)

ybzj.jpg

zxtm.jpg

atfw.jpg

obecnie srodek przerabia sie rowniez na polifcie:)

Opublikowano

ladna ale to nei jest przedlift.Tylko polift

Opublikowano

przedlitf...spójrz na klamki (kaseciaki) i blenda na tylnej klapie :wink4:

i bardzo ładna...tylko jakiś taki dziwny ten "przedlift" :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:04_________________________________________________ale jak masz dojście do poliftowych gratów to nic tylko rezaj :good:

:decayed: :decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:05_________________________________________________vauxhall95 i lusterka jeszcze też są "przed" :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:07_________________________________________________kolego...a może pokażesz troche rezanego środka :naughty: :?:

Opublikowano

fele od a8 :naughty: pokaż

Opublikowano
  • Autor

hehe no zrobiona jest prawie cala na po lift:D jeszcze zostala mi klata tył i srodek:D a z klamkami daje sobie spokoj, bo calych drzwi sie nie oplaca wymieniac:D mam stare zdjecia jeszce przed lifta , a czesci po lifcie juz zamowione i bede na dniach to robil jak na razie wlozone jest tlyko drewno :D

nens.jpg

jenz.jpg

ddar.jpg[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:13_________________________________________________fnrg.jpg

mowilem o takich felgach lecz nie mam ich jeszce zalozonych :D czekaja na wiosne:)[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:14_________________________________________________fnrg.jpg[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:15_________________________________________________fnrg.jpg

nens.jpg

ddar.jpg

jenz.jpg[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:16_________________________________________________I tak w nawiasie mam na sprzedaz caly komplet tych listw ozdobnych a'la carbon i cala konsole z tunelem srodkowym :D

Opublikowano

ja na wiosnę będę zakładał ori łopaty od a8 ale 18" i może dopiero założę wątek z moim audi na -70 glebie i parę pierdołek :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:D ja tez porobie jakies nowe fotki na wiosne jak juz ebdzie skonczona :D
Opublikowano

Dziwny jest ten Twój przedlifto-polift. Przód polift reszta przedlift. Ale tak się wpatrując w Twoje zdjęcia to albo był przód dobrze bity i wstawili całe dwie przednie ćwiartki z przedlifta razem z blacharką albo poprostu po kolizji z przodem ktoś zmienił cały przód na poliftowy bo nawet odcienie i barwa srebrnego koloru całego przodu nie pasuję do reszty auta. Nawet przy malowaniu błotników nie wyjechali kolorem na połowę drzwi tak jak to się robi w dzisiejszych czasach żeby ludzie na giełdzie nie porównali że różni się odcień między błotnikiem a drzwiami.

Opublikowano

jenz.jpg[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:16_________________________________________________I tak w nawiasie mam na sprzedaz caly komplet tych listw ozdobnych a'la carbon i cala konsole z tunelem srodkowym :D

powiedz mi jedno...czemu masz koło cofnięte do tyłu :mysli: krzywy wahacz :?: czy jak kolega wyżej pisał...jakiegoś dzwonka miałeś :gwizdanie:
Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie.... czy nie masz problemów z geometrią kół bo patrząc na Twój samochód z lewej strony od strony kierowcy to przednie kołó jest jakoś dziwnie cofnięte do tyłu w kierunku kabiny. Sprawdzałeś go gdzieś na ścieżce diagnostycznej albo u jakiegoś dobrego mechanika?

Opublikowano

Dziwny jest ten Twój przedlifto-polift. Przód polift reszta przedlift. Ale tak się wpatrując w Twoje zdjęcia to albo był przód dobrze bity i wstawili całe dwie przednie ćwiartki z przedlifta razem z blacharką albo poprostu po kolizji z przodem ktoś zmienił cały przód na poliftowy bo nawet odcienie i barwa srebrnego koloru całego przodu nie pasuję do reszty auta. Nawet przy malowaniu błotników nie wyjechali kolorem na połowę drzwi tak jak to się robi w dzisiejszych czasach żeby ludzie na giełdzie nie porównali że różni się odcień między błotnikiem a drzwiami.

kolego nie przesadzaj odrazu, że ćwiartki wstawiane :wallbash: ...byłbyś dobry w pisaniu jakiś filmów sci-fi :decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 21:44_________________________________________________

Mam jeszcze jedno pytanie.... czy nie masz problemów z geometrią kół bo patrząc na Twój samochód z lewej strony od strony kierowcy to przednie kołó jest jakoś dziwnie cofnięte do tyłu w kierunku kabiny. Sprawdzałeś go gdzieś na ścieżce diagnostycznej albo u jakiegoś dobrego mechanika?

może mieć poprostu krzywy dolny wahacz, wiem bo brat w a8 też se skrzywił i podobnie wyglądało :wink4:
Opublikowano

Wielokrotnie widziałem co można zrobić z samochodu, które uważał bym tylko na złomowanie. Więc nie pisz mi co bym mógł a co nie mógł. Jeżeli auto jest mocno uderzone to blacharzowi jest wygodniej wstawić ćwiarę niż ciągać auto na ramie i później pasować wszystko do kupy żeby to jakoś wyglądało.

Opublikowano

Wielokrotnie widziałem co można zrobić z samochodu, które uważał bym tylko na złomowanie. Więc nie pisz mi co bym mógł a co nie mógł. Jeżeli auto jest mocno uderzone to blacharzowi jest wygodniej wstawić ćwiarę niż ciągać auto na ramie i później pasować wszystko do kupy żeby to jakoś wyglądało.

tiaa...Ty odrazu czarny scenariusz (ćwiartki, itd) sci-fi :gwizdanie: , albo poprostu wpadł w dużą wyrwę i skrzywił się wahacz i nie zdążył go wymienić przed sesją zdjęciową :wink4:

ps. ojciec jest blacharzem i nie jedne cuda widziałem więc świeżakiem nie jestem i duuużo widziałem

żeby nie było OT...autko i tak mi się podoba...swoją drogą...dena5 ciekawy jestem jaką Ty masz perełke nie bitą itd.

Opublikowano

Tylni zderzak chyba też jest poliftowy? :mysli:

Opublikowano

Tylni zderzak chyba też jest poliftowy? :mysli:

nom też jest z polifta...ale "prawdziwego polifta" ma maxcudo :decayed: to jest dopiero rzeźba :wink4: (ktoś miał ogrom kasy do utlenienia :kox: )
Opublikowano

Jak dobrze poszukasz to znajdziesz mój samochód i jakie miał uszkodzenia i nie twierdze że to jest perełka, traktuję go po prostu jak samochód do jazdy a nie żeby się nad nim spuszczać codziennie. Mam szacunek do audi i tyle.

Opublikowano
  • Autor

Po 1 auto jest robione na cale po lifcie i nie mialo zadnego dzwona , znam poprzedniego wlasciciela i wiem czemu to przerabial , mial dostep do tanich czesci i zrobil porzadnie. Blotniki byly cale wstawiane od polifta srebrnego i dlatego taki odcien. A co do tego koła to nie wiem nie sprawdzalem tego. Zanim zaczniesz krytykowac to popatrz na siebie i swoje auto :) Nie kazde musi byc tak robione z kilku cwiartek jak Twoje

Opublikowano

Po 1 auto jest robione na cale po lifcie i nie mialo zadnego dzwona , znam poprzedniego wlasciciela i wiem czemu to przerabial , mial dostep do tanich czesci i zrobil porzadnie. Blotniki byly cale wstawiane od polifta srebrnego i dlatego taki odcien. A co do tego koła to nie wiem nie sprawdzalem tego. Zanim zaczniesz krytykowac to popatrz na siebie i swoje auto :) Nie kazde musi byc tak robione z kilku cwiartek jak Twoje

Nie spinajcie się :gwizdanie:

Z drugiej strony gdybym ja zaliczył jakiegoś delikatnego dzwonka to też włożyłbym poliftowe graty :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak dobrze poszukasz to znajdziesz mój samochód i jakie miał uszkodzenia i nie twierdze że to jest perełka, traktuję go po prostu jak samochód do jazdy a nie żeby się nad nim spuszczać codziennie. Mam szacunek do audi i tyle.

kolega chyba ma jakies kompleksy na punkcie wstawiania cwiartek , ze tak wybuchl;d pewnie sam pocina taka audi i kazdemu chce wmowic to samo na usprawiedliwienie siebie :thumbdown:
Opublikowano

Mateusz nie musisz się denerwować odrazu nie chciałem krytykować Twojego auta tylko ja jestem uczulony na takie rzeczy i dlatego tak napisałem. Zdziwiły mnie różnice w kolorze całego przodu a reszte samochodu i do tego jeszcze te koło cofnięte do tyłu więc jedno mi się nasunęło na myśl. Ale jeżeli jesteś pewien że auto masz nie bite to dowiedz się tylko co jest z tym kołem. No i życzę Ci żebyś latał nim jak najdłużej.

A jeżeli chcesz zobaczyć moje to nie mam nic do ukrycia.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157584.0;highlight=dena5