Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Dokładka zderzaka przedniego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.Mam pytanie odnosnie dokladki zderzaka przedniego do audi a4 b6.Chodzi o to ze znalazlem na allegro takie cos http://allegro.pl/audi-a4-8e-b6-nakladka-na-przedni-zderzak-nowosc-i1998129668.html myslicie ze bedzie dokladnie pasowała i bedzie wszystko dobrze?moze ktos juz kupił taka dokladke moze podzielic sie opinia.Zastanawia mnie jeszcze czy osłona silnika ktora idzie pod spodem i jest przymocowana do dokłatki orginalnej bedzie pasowała to tej i czy bedzie sie dało zamontowac?

Opublikowano

WITAM.Mam pytanie odnosnie dokladki zderzaka przedniego do audi a4 b6.Chodzi o to ze znalazlem na allegro takie cos http://allegro.pl/audi-a4-8e-b6-nakladka-na-przedni-zderzak-nowosc-i1998129668.html myslicie ze bedzie dokladnie pasowała i bedzie wszystko dobrze?moze ktos juz kupił taka dokladke moze podzielic sie opinia.Zastanawia mnie jeszcze czy osłona silnika ktora idzie pod spodem i jest przymocowana do dokłatki orginalnej bedzie pasowała to tej i czy bedzie sie dało zamontowac?

Dokładka jest przebrzydka :decayed: Ale jak Tobie się podoba to bierz :good: Ogólnie najlepiej jakby była wykonana z ABS`u bo to bardzo elastyczny materiał i nie pęka zaraz :wink4:

Opublikowano

zakładaj ori s line
Opublikowano

Cena dokładki to jedno a ceny kratek.. :decayed: w ASO ta środkowa chyba z 300-400 zł kosztuje :/ też ciężko wyrwać na allegro ale wszystko się da zrobić :) ja np mam kratkę z A6. Trochę szlifowania było ale wygląda identycznie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chce wprowadzać w błąd ale gdzieś słyszałem że jest trochę rezania w zderzaku żeby w/w dokładkę zamontować. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi :)

Opublikowano

Cena dokładki to jedno a ceny kratek.. :decayed: w ASO ta środkowa chyba z 300-400 zł kosztuje :/ też ciężko wyrwać na allegro ale wszystko się da zrobić :) ja np mam kratkę z A6. Trochę szlifowania było ale wygląda identycznie :)

Mógłbys ja może zdjąć i zapodać foto gdzie jest przycięta?? :notworthy:

Opublikowano

Zakładaj tylko s-line bo to co podałeś to tragedia :confused4: