immobilizer
0

    14 postów w tym temacie

    Następny kłopot z moim autem to immobilizer. Co jakiś czas po uruchomieniu kontrolka immo nie gaśnie tylko zaczyna migać i wtedy auto gaśnie. Trzeba próbować aż zaskoczy. To podobno częsty defekt tego modelu ale nie wiem jak sobie z tym poradzić. Boję się że kiedyś całkiem padnie i nieuruchomię samochodu. Czy ktoś miał taką usterkę? Czy w Lublinie lub okolicy jest jakiś spec od tych spraw bo u mnie nikt do tego nie chce podejść. Ostatnio byłem na VAGu i pokazało jakiś błąd immobilizera, gościu go wyłączył i przez kilka dni było spoko, ale teraz znów problem powrócił.

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    U mnie dzialo sie to samo tylko ze na kluczyku dorabianym jak narazie zmienilem na orginal i jest ok.

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    W Lublinie to proponowałbym uderzyć na ul.Pogodną.Tam jest hotel Polonia i zaraz za hotelem jest wjazd na parking.Wjeżdzasz na parking i jedziesz do końca i po lewej stronie ostatnie drzwi.Numer telefonu to 501 222 522.Najlepiej wcześniej zadzwonić i się umówić bo czasami trzeba czekać ponad tydzień :wink:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Jesli sie znasz troszke na tym to polecam watek klik

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    lub zapraszam do mnie,

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Sam to raczej bym sie nie brał za naprawę bo jestem zielony jak trawa na wiosnę dlatego muszę szukać pomocy. Ile to może kosztować bo nie wiem czy mnie teraz na to stać?

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    niewiadomo co jest popsute,trzeba diagnozowac

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach
    witam!panowie ja mam też ten sam problem z immo!2.6 v6 1995r!miga kontrolka immo i nie moge odpalić!za 5 razem zalapie a czasami za pierwszym!jak ktoś wie jak usunąć tą usterke najlepiej samemu!i od czego zaczać?pozdrawiam!!!! :smile:

    witaj kolego jari ale chyba regulamin zapomniales przczytac najpierw :wink:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    witam!panowie skąd można wziąć książke napraw do 2.6 v6??prosze o podpowiedz! :smile:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Widze ze koledze to sie dzialy myla :roll:

    a teraz mala instrukcja do szukaczki klikasz http://www.a4-klub.fg.pl/forum/search.php

    wpisujesz "książka" no i juz wiesz gdzie jest :razz:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    miałem to samo, ale usterka narazie ustała od 20 dni sie nic nie dzieje :P

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    a zrobileś coś z tym fantem??czy samo ucichlo? :?:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Dodaj konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!


    Zarejestruj nowe konto

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


    Zaloguj się teraz
    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

    • Latest Registered Members