Saritankian 0 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 witam czy wie ktoś może czy w audiczkach A4 z silnikami AFN (96r) z automatyczną skrzynią biegów występowały pompy paliwa 11" czy 10" bardzo prosze o odpowiedz nie moge się doszukać pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastaldo 4 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 witam czy wie ktoś może czy w audiczkach A4 z silnikami AFN (96r) z automatyczną skrzynią biegów występowały pompy paliwa 11" czy 10" bardzo prosze o odpowiedz nie moge się doszukać pozdrawiam chyba tylko w silniku AHH ale niech się mądrzejsi wypowiedzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowi87 162 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 11ka była tylko w AHH(polift 99->) w przypadku A4, rozpoznasz ja po tym że reguluje sie ja na fasolkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
IDUAL 0 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 11mm to była w automatach ale w AHL w golfie. Tak jak napisał Kowi87 w A4 tylko w AHH. Tylko nie rozumie tej regulacji na fasolkach musze zajżeć pod maskę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saritankian 0 Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 dzięki za odpowiedź pozdrawiam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
MASATO 2 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 na fasolkach czyli że pompa jest na stałe przykręcona a kółko ma możliwość obrotu na fasolkach, w AFN koło jest na stałe a kąt wtrysku przestawia się obracając całą pompę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastaldo 4 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 a w AVG jaka jest pompa? bo wlasnie cos mi padło bo nie chce odpalić... poza AHH sa 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowi87 162 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 a w AVG jaka jest pompa? bo wlasnie cos mi padło bo nie chce odpalić... taka sama jak w AFN czy to passat sharan jeden uj :gwizdanie: w 90konnych jest pompa na krótkiej fali Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech15 2 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 czyli w AHH kąt wtrysku ustawia się tak jak kąt synchronizacji w PD?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MASATO 2 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 tak, sposób regulacji kąta wtrysku w pompie AHH rozwiązany jest tak samo jak sposób regulacji kąta synchronizacji na wałku rozrządu w silnikach PD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts