MichałK Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Tak jak napisałem w temacie tyrkocze mi ABS jak hamuje poniżej 10km/h tzn na suchej nawierzchni jak hamuje spokojnie załacza się i powoduje że nie nie mogę się zatrzymać normalnie tylko tyrkocze jakbym jechał na lodzie i zatrzymuje auto na dłuższym odcinku niż powienien.A stało się to po wymianie wahaczy.Może cos spierdzielił mechanior? Sprawdzany był na komputerze ale nie wykazuje błędów.
malas80 Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 Witam. Czujnik abs zle ustawiony za blisko lub za daleko. Temat przerabiany na forum pewnie juz nie jeden raz. Nastepnym razem uzyj opcji szukam Pozdrowki. [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 29-10-2006, 00:44 ] normalnie nie wierze, w końcu jakiś ziomen na forum :mrgreen:
MichałK Opublikowano 29 Października 2006 Autor Opublikowano 29 Października 2006 Dzięki za rade.Pewnie przy waleniu młotkiem podczas wymiany wahacza czujnik się przestawił. Pozdrawiam
Strahd Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Jak w temacie. Poniewaz moj czujnik dalej wariuje dlatego wylaczylem go w piz.. i jezdze z wylaczonym az go naprawie za 2 tygodnie w warsztacie. Pytanie: czy moge sobie rozwalic dyferencjal w ten sposob?
Rekomendowane odpowiedzi