Kivan Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam, mam taki najprostszy fiz , który wyświetla tylko stacje radiowe, temperaturę i ilość km do przejechania na baku. Czy jest możliwość założenia manetki tej z prawej strony (ja mam tu tylko reg. prędkości wycieraczek) z przyciskiem do wyświetlania spalania chwilowego i sumarycznego? Czy to kwestia tylko manetki i jej adaptacji vagiem, czy trzeba wymieniać wyświetlacz? Pewnie to gdzieś jest na forum, ale za cholerę nie mogę znaleźć a wyszukiwarka pokazuję mi wszystko tylko nie to, także przepraszam jeśli się powtarzam i może ktoś tylko wskaże wątek z tym tematem. Z góry dziękuję Warsztat z tym tematem czytałem, ale czy to podejdzie do mojego fiz-u?
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 ..sokro piszesz że B6 AVF to ten temat z warsztatu jest dla Ciebie ps. uzupełnij opis profilu
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24989.0
Kivan Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 To super, o to chodziło. Cieszę się że mogę rozszerzyć ten mój fiz, a profil zaraz uzupełnię bo wczoraj dopiero kupiłem. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi