pastaldo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jest opcja kupić wkłady grzane po 42zł szt ale gośc napisał że do polifta. Jaka jest różnica? Da rade poliftowe założyc do przedlifta? Wkłady ma takie że lewe duże a prawe małe. Z góry dzięki za odpowiedź.
Dygu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Panie drozyzna za 26pln ja kupowalem podgrzewane niebieskie asferyczne do przedlifta odezwij sie do kolegi o nicku Kliku na forum AKP (audi klub polska) moze jeszcze ma
pastaldo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Panie drozyzna za 26pln ja kupowalem podgrzewane niebieskie asferyczne do przedlifta odezwij sie do kolegi o nicku Kliku na forum AKP (audi klub polska) moze jeszcze ma super wielkie dzieki za info Odezwę sie do niego
Dygu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 nie ma problemu bralem od niego dwa razy i zawsze bylem zadowolony
Dev Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 też szukam takich do polifta, moje już lekko "zaszły" musze wymienic
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Może odpowiem wkłady lusterek przedlift i polift różnią się wielkością , kształtem i tym że poliftowe mają w sobie czujnik (termostat) bimetaliczny który załącza-steruje grzaniem mat lusterka
pastaldo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Może odpowiem wkłady lusterek przedlift i polift różnią się wielkością , kształtem i tym że mają w sobie czujnik (termostat) bimetaliczny który załącza-steruje grzaniem mat lusterka oo ta informacja tez sie przyda Może jestem malo spostrzegawczy bo własnie w kształcie nie zauważyłem różnicy
wiciuh83 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam koledzy. Potrzebuję wkłady lusterek do polifta z 99r (najlepiej asferyczne i niebieskie) Jeśli ktoś posiada to byłbym zainteresowany kupnem lewej jak i prawej strony. Bardzo proszę o kontakt. moje GG 3484849 Z góry dzięki.
pastaldo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 http://allegro.pl/wklad-lusterek-audi-a4-b5-fl-99-01asfer-grz-pla-we-i2062106891.html Ja na początku tajemniczo spomniałem o aukcji tego gościa. wczesniej była cena 42zł Ale ja sie zgłosze chyba jednak do kolegi wczesniej poleconego na AKP
Dygu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 http://allegro.pl/wklad-lusterek-audi-a4-b5-fl-99-01asfer-grz-pla-we-i2062106891.html Ja na początku tajemniczo spomniałem o aukcji tego gościa. wczesniej była cena 42zł Ale ja sie zgłosze chyba jednak do kolegi wczesniej poleconego na AKP nie polecam tego goscia z allegro kupilem u niego wklady do passata b5fl 04 i nie pasowaly wklady mniejsze i w ogole mocowanie nie kompletne koles sam wycina szklo i nakleja maty - jednym slowem lipa fakt ze mam mu to szklo odeslac i ma mi zwrocic kase, ale jak bedzie za kilka dni sie dowiem
Rekomendowane odpowiedzi