Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Centralny zamek zamyka lecz nie otwiera drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć.

mam problem, ponieważ kiedy chcę otworzyć auto (robię to z kluczyka) to nic się nie otwiera - pompka nie załącza się. Zamykanie natomiast jest poprawne - pompka załącza się i wszystkie rygle się blokują. stało się kilka dni temu natomiast urosło to do dużego problemu gdy pojechałem na rezerwie na stację :thumbdown: okazało się że klapka od wlewu też zamknięta :shocked:

czy możliwe że w zamku w drzwiach kierowcy są jakieś mikrostyki uruchomiające pompkę centrala i styk odpowiadający za otwieranie padł? ponadto dodam że wcześniej już miałem problem z rozładowywaniem nowego aku a teraz gdy central padł aku rozładował się w jedną noc - podejrzewam cetralny zamek.

Opublikowano

A z pilota otwiera się cokolwiek, czy też nie?

Opublikowano
  • Autor

pilot już od roku mi nie działa - nie udało mi się go zaprogramować po wymianie baterii.

Opublikowano

w zamku sa styki ktore w zaleznosci czy otwierasz czy zamykasz sie zalaczaja i wysylaja sygnal. rozbiez drzwi i sprobuj przeczyscic i przy okazji mozesz tez kostki od pompki przeczyscic :)

Opublikowano
  • Autor

żeby dostać się do tych styków to muszę dostać się do zamka - czyli muszę ściągnąć tapicerkę w drzwiach ?

czy szybę też trzeba wymontować czy da się bez?

w zamku sa styki ktore w zaleznosci czy otwierasz czy zamykasz sie zalaczaja i wysylaja sygnal. rozbiez drzwi i sprobuj przeczyscic i przy okazji mozesz tez kostki od pompki przeczyscic :

a to też dobry trop i pompkę mam już na wierzchu....

Opublikowano

musisz zdjac tapicerke a szyba nie powinna raczej przeszkadzac. no a dojscie do pompki jest dos latwe wiec mozna zaczac wlasnie od tego dopiero jak to nie pomoze to wtedy rozbierac drzwi. j amialem problem z kierunkami jak zamykalem i otwieralem to czasem nei lapala prawa strona ale przeczyscilem wtyczki i teraz jest git

Opublikowano
  • Autor

dobra dzięki dziś wieczorem będzie się trzeba pobawić.

dam znać jak poszło.

Opublikowano

Od strony pasazera kluczyk tez nie otwiera?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kolego poradziles sobie z tym problemem bo u mnie jest to samo i nie wiem od czego zaczczac