Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lancer EVO X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pojezdzi z tydzien i sprzeda :grin:

Kto bogatemu zabroni :decayed:

Opublikowano

No lubię ale to ojciec tym jeździ ja się do niego dokladam po to żebym jak przyjeżdżam do pl nie musiał jedzic Auriusem ;) czy innym wynalazkiem.

Szukalem S3 sportback lub EX ale w budżecie nie było samochodu bez jakiegoś ale wiec padlo na rozsądek.

Ja tez stwierdziłem ze zamiast dokladac pieciozerowe sumy na samochód którym może przejadę się dwa razy do roku ( bo tak to teraz wygląda ) wole dołożyć te pieniądze do samochodu ktorym jeżdżę codziennie.

Opublikowano

Teraz jaśniej napisałeś. Używane Evo X miało być do jazdy na codzien dla pana 50+ ? Faktycznie wygrał rozsądek skoro kupiliście nowego Leona :decayed:

Opublikowano

Nie no to też nie jest tak moj ojciec lubi takie auta od lat zawsze miał auta klasy GTI ostatnie 5 jezdzil STI i wie czym to się je ale takie auta maja tez minusy. Drogie ubezpieczenie paliwo i serwis a żeby kupic cos uzywanego co nie jest z przystanku to trzeba miec farta albo celować w mlode auta.Ja zdecydowałem wole dołożyć te pieniądze do siebie i kupić nowe S4 (o ile mi sie będzie podobało w nowej budzie ) lub używane S6 bo jedze tym na co dzień a nie od święta a ten Leon dla ojca i jego osiagi wiecej niz wystarczające tym bardziej ze tata zbliza się już po 70 wiec myślę ze nie zrobi mu az takiej różnicy czy auto ma > 5 sek. Czy 7 z groszem do 100 ;)

Opublikowano
  • Autor
szamek sprzedaje S6 to łykaj :decayed:

nieee.. jutro jadę oglądać jednego szybkiego białasa :decayed:

I...? :whistling::decayed:

I nie spełniło moich oczekiwań - za wolne :decayed: szukam dalej :wink:

Opublikowano

a co to za białas był?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wpadło już coś :co:

Opublikowano
  • Autor

nie - ciężko teraz znaleźć auto, które mnie zadowoli :decayed:

Opublikowano

a co cie dotąd nie zadowoliło?

Opublikowano
  • Autor

Zostawię*to póki co bez odpowiedzi. Nie jestem jeszcze zdecydowany do końca którą drogą pójść, więc póki co nie cisza :decayed:

W każdym bądź razie nowe auto będzie najwcześniej w styczniu.

Opublikowano

Wszyscy teraz idą w BMW.

E92 M3.

End of story.

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ----------

edit: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Poziek,

Rozmyślałem nad tym, jednak auto już*trochę*staro wygląda i do tego RWD - póki co biorę*pod uwagę tylko AWD.

Opublikowano
tylko AWD.

Uuu...

Opublikowano
  • Autor

Czas pokaże. Sam jeszcze nie jestem pewny tego co kupię :decayed:

Opublikowano

Bajk to zdradź chociaż co jest w kręgu twoich zainteresowań :wink:

Opublikowano

Znam bajka. Na d*pach razem nie byliśmy bo nie zasłużył ale znam jego upodobania.

Bajk to taki gość co czasami lubi zabawić z butelką sziwajsa 12-to letniego a czasami z torbą proszku 12 gramów shitu 12 tygodniowego. Czem chata bogata.

Jako jego dobry ziom doradzam BMW M3, ale on chce AWD. Myślę AWD i na dzień dzisiejszy nic poza RS6 nie przychodzi mi do głowy,

Czy bajk lubi eksperymentować ? Szczerze ? Przy 100k zł. nie ma sensu tego robić.

Po prostu znaleźć egzemplarz, który mi odpowiada i heja, Pojechać do Sportmila albo Rogala, zrobić softa i przez 2 lata cieszyć się niezawodnością i 95% opierdalania fur na warszawskich ulicach,

As simple as that dude !

Opublikowano

Znam bajka. Na d*pach razem nie byliśmy bo nie zasłużył ale znam jego upodobania.

Bajk to taki gość co czasami lubi zabawić z butelką sziwajsa 12-to letniego a czasami z torbą proszku 12 gramów shitu 12 tygodniowego. Czem chata bogata.

Jako jego dobry ziom doradzam BMW M3, ale on chce AWD. Myślę AWD i na dzień dzisiejszy nic poza RS6 nie przychodzi mi do głowy,

Czy bajk lubi eksperymentować ? Szczerze ? Przy 100k zł. nie ma sensu tego robić.

Po prostu znaleźć egzemplarz, który mi odpowiada i heja, Pojechać do Sportmila albo Rogala, zrobić softa i przez 2 lata cieszyć się niezawodnością i 95% opierdalania fur na warszawskich ulicach,

As simple as that dude !

Za 100k to ciężko będzie o niezajebane RS6. Myślę że takie zdrowe to tak 200k i do tego 20-30k na zrobienie 900PS. Tylko czy ktoś kto do tej pory jeździł "skręcającym" autem wsiądzie do takiego kredensu. To auto jest mega szybkie, ale przy takiej M3 ma zwrotność pługo-solarki, a jak widziałem Bajk lubi torowe zabawy i jak już to wcześniej ująłeś "performance".

Opublikowano

Bajk się nie chce przyznać bo pewnie szuka DIESLA :naughty: i tu jest problem bo ciężko znaleźć coś zbliżonego osiągami do EX :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nom, szukam jakiegoś*320d w kombi :decayed:

Co do budżetu to nie jest aż tak ograniczony, poza tym za 100k to M3 E90 też się nie znajdzie :wink: Oczywiście wiadomo, że najlepiej to by było kupić*super auto za 40k :decayed: