Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lancer EVO X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Po długich poszukiwaniach i rozmyślaniu podjąłem decyzję o zakupie kolejnego X'a - znowu białe :decayed:

Jednak X'a w garażu być*musi :decayed:

Produkcja 2014 - dopłynie niestety do kraju dopiero w kwietniu :kwasny:

Opublikowano

to na h.. zrobiłeś deal'a ze starym ?? :facepalm::doh::decayed::wink: tak tak wiem biedny bogatego nie zrozumie ...:decayed::wink:

Opublikowano

też GSR? setup robisz ten sam czy idziesz w Strokera? :)

Opublikowano
  • Autor
to na h.. zrobiłeś deal'a ze starym ?? :facepalm::doh::decayed::wink: tak tak wiem biedny bogatego nie zrozumie ...:decayed::wink:

Starego sprzedałem w takiej cenie, że na nowego z 2013 by mi starczyło teraz :wink: gwarancja dobra sprawa :decayed:

Założenie było takie, aby pojeździć czymś*innym, ale jednak nie ma lepiej mi leżącego samochodu :decayed:

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------

też GSR? setup robisz ten sam czy idziesz w Strokera? :)

GSR. Za wcześnie, aby o tym mówić :wink: Auto raczej bardziej w celach kolekcjonerskich chciałbym zostawić - w końcu to ostatnie EVO ma być + będzie to jedno z ostatnich jakie zostaną*wyprodukowane :wink: Tego już chyba nie sprzedam prędko :decayed:

Opublikowano

ta... już to widzę jak serie zostawisz... no nie oszukuj nas... przypomnij sobie 100-200 w serii i już będziesz wiedział co chcesz zrobić :)

Opublikowano

X kolekcjonersko ? :decayed: No czegoś takiego jeszcze nie słyszałem :naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Muszę sobie jakoś tłumaczyć decyzję :grin:

Opublikowano

Jeździłeś ///M e92 ?

Opublikowano
  • Autor

Tak - fajne auto, ale tak jak pisałem wcześniej chcę AWD. Poza tym mam jakieś*zboczenie na punkcie białej dziesiątki - po sprzedaży jak pojechałem na Barbórkę to już wiedziałem, że co jak co, ale biała dycha być musi :grin:

Opublikowano

będzie kolekcjonerska... czy będzie gruba X :)

Opublikowano
Tak - fajne auto, ale tak jak pisałem wcześniej chcę AWD. Poza tym mam jakieś*zboczenie na punkcie białej dziesiątki - po sprzedaży jak pojechałem na Barbórkę to już wiedziałem, że co jak co, ale biała dycha być musi :grin:

zwyczajnie chciałeś jak widać sprawdzić czy to prawdziwa miłość:decayed:

Jak kolekcjonersko to musisz dywan położyć w garażu i w słoneczne dni tylko cruzować, o upalaniu zapomnieć:wink:

No i młockarnie na dni deszczowe mieć pod ręką bo przy polskim klimacie to inaczej musiałbyś zainwestować w kartę autobusową, aby X nie poniewierać:kox:

Opublikowano

jak evo w porównaniu do tego:

????
Opublikowano
  • Autor

zwyczajnie chciałeś jak widać sprawdzić czy to prawdziwa miłość:decayed:

na to wygląda :decayed:

---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ----------

jak evo w porównaniu do tego:
????

straszne baty by dostało :decayed:

Opublikowano

3.5 - 100

11.2 - 200

18.2 - 250

Opublikowano

takie 11sek do 200 w X to pod maską to okoloce pewnie ~480 km

Opublikowano

Zatem jak Panowie takie evo X 400hp w porównaniu do s3? Znacznie gorsze będzie kręcić czasy? Wiem, że w evo chodzi o coś innego ale… wogóle to s3 na dodatek jest nie zakute...

Opublikowano

To z filmu chyba jest :whistling:

Opublikowano

Rozwazałem kiedyś zakup R i robienie na około 420 KM, z tego co uzyskłem informację w kilku miejscach to 2.0 TFSI bez kucizny to około 360-370 KM... potem już TwinScroll i kucizna.

Jeslii chodzi o zderzenia mocy to EVo X manual 400 koni klepie 400 konnego Golfa R w manualu (manual vs manual).. a te z klepie z rolki klepie Scirocco 2.0 TFSI co ma około 370KM :) (masa FWD robi swoje)

Co do czasów to trzeba bajka zapytac, bo jeśli dobrze pamiętam w Evo X o mocy 400koni to 100-200 to około 9 sekund.

Przy EVO trzeba zaznaczyć kilka droboazgów - mnóstwo fajnych setupów na 2.3 - 2.4 litra (Stroker) oraz dużo lepsze prowadzenie niż Golf R, Scirocco R oraz Audi S3