bartekw2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 wie ktoś jak ustawić kody w klimatroniku by pokazywał różne funkcję. Widziałem u góry na liście post ale on nie obejmuje B6 o który mi chodzi. Krótki filmik ukazujący prędkość w A8
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 W B6 czy B7 w klimatroniku nie ma nic takiego
bartekw2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 W B6 czy B7 w klimatroniku nie ma nic takiego ale lipa
zibi66 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kto by tam zerkał na ten klimatronik i po co ? Przecież na liczniku lepiej widać.
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Np. w takim radyjku mozna uruchomić prędkosc na wyswietlaczu odpowiednio kodując w Adaptacjach
letallec Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Np. w takim radyjku mozna uruchomić prędkosc na wyswietlaczu odpowiednio kodując w Adaptacjach A wiesz co zmienic, albo gdzie szukac? Mam takiego concerta u siebie
wrclaguna Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Np. w takim radyjku mozna uruchomić prędkosc na wyswietlaczu odpowiednio kodując w Adaptacjach A wiesz co zmienic, albo gdzie szukac? Mam takiego concerta u siebie Podpinaj kompa i szukaj w Adaptacji w drugim kanale
bartekw2 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Kto by tam zerkał na ten klimatronik i po co ? Przecież na liczniku lepiej widać. może i lepiej ale prócz prędkości masz jeszcze inne funkcje, które mnie ciekawią
Rekomendowane odpowiedzi