Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Zderzak przód przedlift/lift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam do Was pytanie odnośnie zderzaków przednich w avantach przed i po lifcie : czy są identyczne w sensie pasują Plug&Play, czy należy dokonac jakichkolwiek przeróbek żeby zainstalowac do przedlifta zderzak od polifta?

Czy ktoś z Was dokonywał takiej operacji?

Pozdro

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to różnią sie też ślizgi wiec jak kupisz zderzak polift ze ślizgami to z resztą nie powinno być problemów

Opublikowano

z tego co mi się wydaje to inne ślizgi boczne są, ale 100%pewności nie mam niech się specjaliści wypowiedzą :hi:, no i w polifcie masz halogeny

Opublikowano

ślizgi do zmiany :wink4: i pamietaj kupuj zderzak z dokładką, bo przedliftowa nie pasuje

Opublikowano

dokładnie, ślizgi do wymiany, jestem po tej samej operacji ale do tego musiałem jeszcze wymienić błotniki bo coś mi ślizgi nie chciały pasować (różnica w otworach na śruby) ale wiem że inni same ślizgi wymieniają i pasuje i faktycznie weź razem z dokładką ponieważ mnie w błąd wprowadzili że z przed lifta podejdzie i się lekko zdziwiłem że tak nie jest :) Pozdrawiam

Opublikowano

W przed lifcie jeśli masz halogeny (o ile masz) to masz w reflektorach, po lifcie masz osobno w zderzaku, wiec jeśli posiadasz to będziesz musiał pokombinować z elektryką. No i tak jak wyżej koledzy piszą - ślizgi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...