damian123 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 pokazywalo baledy czujnika przy pedale hamulca pojechalem do serwisu i dali mi czujnik zalozylem i nie dziala ale co najgorsze ten oryginalny co siedzial wczesniej tez nie dziala a mianowicie pedal hamulca nie dotyka do tego czujnika (jak nie dotyka to stopy caly czas sie palą) blagam pomozcie jutro musze jechac do pracy 30 km a z palacymi sie stopami nie pojade!!!!!
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 czujnik ma samoregulację mogłes pojechac do ASO i dac im to zamontowac nie miałbys problemu, a teraz Ci go nie wezmą z powrotem
GOLI Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie wiem który rodzaj ci dali w aso bo były dwa rodzaje.Jeden z nich był jednorazowy. Przyjmując ze masz ten nowy i włożyłeś go poprawnie to wciśnij ręką pedał hamulca,a drugą pociągnij za element czujnika który powinien stykać się z pedałem. Jeżeli wyjdzie to puść pedał,czujnik się wyreguluje i po kłopocie
damian123 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 dziekuje za wszystkie podpowiedzi udalo mi sie zamontowac ten czujnik ale mam nastepny problem wiem ze to nie w tym dziale ale przy okazji napisze nie slychac zupelnie odglosopw ktore wydawal samoochod m.in jak nie zgasze swiatel i otworze drzwi to piszy i inne
YOGI3000 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Tzw buzzer czyli głośniczek w liczniku.
Rekomendowane odpowiedzi