lester0071 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Mona sie tu spytac do jakiego koloru kabelka podpiac dyskretny wył ?? Jak można spytać to własnie to robie bo na funkcji szukaj nie moge znaleść. Jak ktos ma cos na ten temat to prosze na prv jezeli nie mozna tego tu podac. Dzieki i jak by bylo cos nie tak to sorki za to i prosze blokowac temat.
lester0071 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2008 rozwinąc temat chodzi ci o napis "Od tyłu" ?? to już go rozwijam probuje wstawic fotke zrobioną mojej piekności A5 od tylu opis widnieje a fotki nie udaje mi sie wstawić i nie wiem jaka jest tego przyczyna !!!!
Tom-68- Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Umieść sobie fotkę np . na tym serwerze http://www.fotosik.pl/ jak będziesz miał już fotkę. to znajdziesz tam link do forum. By wstawić ję.
lester0071 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no wlasnie nie na temat a propo tematu kto mi pomoże znaleść ten kolor kabelka ??
lukaszr Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no wlasnie nie na temat a propo tematu kto mi pomoże znaleść ten kolor kabelka ?? Ale co Ty chcesz właściwie uzyskać, co chcesz odłączyć ? Poza tym to nie temat na forum publiczne - takich rzeczy tutaj nie piszemy. Czyta to za dużo obcych osób.
lester0071 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no chce zrobic jakies dyskretne odciecie obojetnie czego ale w kabinie auta i chce zeby kts mi pomugl powiedziec ktory kablek i oczywiscie na prv
adadur Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Co do fotek to preferujemy tą stronkę: http://www.imageshack.us/ lester0071 na twoim miejscu wybrał bym sie do sprawdzonego elektryka to jego chleb powszedni zrobi ci to w 30 min. w sprytny sposób
lester0071 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 wiem ze elektryk zrobi to w 30 min ale ja mam chec to zrobic sam i miec satysfakcje !!
Rekomendowane odpowiedzi