klattaa Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam wie ktoś może gdzie w PL można dostać te felgi używane w dobrym stanie. Jak ma się sprawa z replikami np. firmy ASA widziałem na allegro chodzi o jakość wykonania i wytrzymałość, może jakieś inne propozycje skąd można by było je zdobyć.
tomasz_gti Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 kolego z tego co sie orientuje felgi ASA nie są replikami felg BBS. Jest to firma która produkuje felgi na licencji BBS. Koła ogólnie ładne i mocne. Sam na takich jeżdżę
medik Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mój brejdak dość długo katuje repliki Dare LM. Jak na razie, bez zastrzeżeń. Także mogę polecić.
pawel1380 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam wie ktoś może gdzie w PL można dostać te felgi używane w dobrym stanie. Jak ma się sprawa z replikami np. firmy ASA widziałem na allegro chodzi o jakość wykonania i wytrzymałość, może jakieś inne propozycje skąd można by było je zdobyć. allegro..szukaj..bo chyba brak innej metody na uzywki..
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mój brejdak dość długo katuje repliki Dare LM. Jak na razie, bez zastrzeżeń. Także mogę polecić. ile juz na nich jezdzi i jaki rozmiar. myslałem nad nimi ale sie boje ze słabe
medik Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 używa ich wyłącznie do upalania na tor 19 cali auto 450 KM
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 to pewnie jakies BMW ma, jesli na torze je katuje i się nie pokrzywiły to może faktycznie mocne są
medik Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 M3 E46 tylko że na torze nie ma za dużo dziur....
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 w sumie racja ale przeciążenia nie małe. dużo kolesi z bmw jeździ na tych dare lm. wiec pewnie są ok
Marks2004 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dare Lm to są bardzo ale to bardzo mocne repliki lm !!! bo nie robi ich byle kto tylko DARE MOTORSPORT ! Polecam te koła 2 znajomych jeden w e46 cabrio 3lata i drugi 2lata audi a3 oba auta na gwintach zero problemów felgi cały czas proste a nie robią tylko lasowych przejażdżek ! Co więcej tylko DARE są najbardziej skopiowane tak by wyglądały jak oryginalne LM wiele innych replik ma znaczne różnice w wyglądzie żeberek czy rancie a dare jest to replika w jak najwyższym stopniu na rynku podobna do Le manse http://www.revolution247.com/dare-lm-silver-polished-lip-86833-0.html
Rekomendowane odpowiedzi