Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Siła sygnału uzbrajania alarmu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mają mi wysłać inną w ramach reklamacji to zobaczymy. U Ciebie z tym nr 1K8951605A chodzi normalnie, czy jeszcze nie zakładałeś?

Opublikowano
Mają mi wysłać inną w ramach reklamacji to zobaczymy. U Ciebie z tym nr 1K8951605A chodzi normalnie, czy jeszcze nie zakładałeś?

Dopiero zamówiłem. Wczoraj udało mi się dorwać do starej syreny i styki we wtyczce są ok także na pewno bateria się rozładowała w samej syrenie.

Opublikowano

Zapiąłem dzisiaj nową ori syrenę prosto z pudełka o nr 1K8951605A i cisza ...Spróbuje jeszcze jutro skasować błąd na VAGu może on jest powodem

01134 - Alarm Horn (H12)

49-00 - No Communications

Opublikowano

Wczoraj dostałem inną syrenę z reklamacji o nr 1K8951605D i też nie poszła. Myślę, że przyczyną jest to że moja ori była bosha, a ta nowsza firmy cobra i dla tego nie działa. Nie mam pomysłu żeby to uruchomić, a nowej syreny z aso też za 600zł nie kupię.

Opublikowano

Zakupiłem syrenę dedykowaną do B6/B7 czyli o nr 8L0 951 605 A. Zastąpiła ona syrenę o nr 8L0 951 605. W końcu działa jak trzeba :)

Nie wiem nawet na jakim poziomie wyła syrena bez literki A natomiast poniżej jak to wygląda u mnie kiedy zamknąłem się w środku kabiny i uzbroił się alarm

http://minus.com/mbqjcZHDki/

Opublikowano
Zakupiłem syrenę dedykowaną do B6/B7 czyli o nr 8L0 951 605 A. Zastąpiła ona syrenę o nr 8L0 951 605. W końcu działa jak trzeba :)

Nie wiem nawet na jakim poziomie wyła syrena bez literki A natomiast poniżej jak to wygląda u mnie kiedy zamknąłem się w środku kabiny i uzbroił się alarm

Nową kupowałeś?? Nie wiem jak moja w środku ale Twoja jest chyba głośniejsza.

Opublikowano

Nową kupowałeś?? Nie wiem jak moja w środku ale Twoja jest chyba głośniejsza.

Nie jest nowa, ale zależało mi na jak "najświeższej" więc została zdjęta z B7 2007r z przebiegiem 35tys km