TyBucu Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A poprzednie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surprise Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Do wypłaty muszę tak przechulać. Myślicie, że -40 bedzie mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nie rozdrabniaj sie, wrzucaj gwinta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Młody a Ty juz lato przywitałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surprise Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No a jak! Już nie mogłem patrzeć na te stalówki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A poprzednie? Poprzednie springi byly drobna pomylka ;)ale tylko ja moglem zmienic wahacze gorne bez podnosEnia auta na lewarku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surprise Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Co do witania lata.. może zrobimy grilla na "kaczym" jak wrócicie z BT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Też bym wpadł Się smieliscie że ja już na letnich a teraz każdy Lato zakłada Edytowane 9 Marca 2015 przez luty2502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Spoko bedzie kierowca i browar auto za półtorej tyg do malowania się pomaluje to wpadnę dziś zaciski pomalowalem i nie za 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nowe letniaki już na miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Myślałem że zartujecie z tym browarem powinno być tak : wyścig i kto przegra stawia bronka gruche zrobiłem więc wisi mi bronka tak powinno to wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nowi ludzie nowe pomysły i idea na lepsze zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dobra to od następnego świerzaka wprowadzimy Twoja ideę, a tym czasem skocz po browca, robi sie ciepło pić sie chce :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Hehe spoko następnym razem bd browar nawet ogarnie Ci dwie zaślepki plastikowe na pokrywę silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Myślałem że zartujecie z tym browarem powinno być tak : wyścig i kto przegra stawia bronka gruche zrobiłem więc wisi mi bronka tak powinno to wyglądać Jestem za Mozesz juz iść po kaste, bo będą baty codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Myślałem że zartujecie z tym browarem powinno być tak : wyścig i kto przegra stawia bronka gruche zrobiłem więc wisi mi bronka tak powinno to wyglądać Jestem za Mozesz juz iść po kaste, bo będą baty codziennie jakieś nowe zabawy macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Tybucu z tego co widzę to 1.8t nie zalicza się do kategorii diesli bo szanse nie równe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wiesz jak to jest ciepłej sie zrobiło to na dworze można sie pobawić w piaskownicy :-P Kto jest z IC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wiesz jak to jest ciepłej sie zrobiło to na dworze można sie pobawić w piaskownicy :-P Kto jest z IC? No wlasnie kto z ic jest? Potrzebuje kratki zderzaka lift [emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Grucha koło mojej roboty stoi (chyba) porzucony lift.Zostawie notke może ktoś nie potrafi sie nim zając, a władze juz na szybe nakleiło warna o usunięciu. Jak ustale właściciela to targamy na graty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi