Jump to content
IGNORED

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

novwy

Recommended Posts

baner6.jpg

a4%20kaczy2.jpg
2013_01_03_19_22_20.jpg2013_01_03_19_23_18.jpg
dscn0712m.jpgdscn0714m.jpg

Edited by novwy

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Witam kolego, fajny pomysł z tymi spotami tylko teraz ja mam pytanie. Czy chodzi o spotkania żeby sobie pogadać o pierdołach, czy będą ludzie którzy posiadają jakąś wiedzę i doświadczenie na temat naszych ślicznotek:) Ja osobiście jestem od niedawna klubowiczem i jeżdżę akurat do Gdańska. Chłopaki mają naprawdę mega wiedzę i doświadczenie wiele razy już korzystałem z ich pomocy, ostatnio nawet zakładali mi tempomat oczywiście za friko jedynie musiałem kupić części. Masz rację że paliwko drogie ale zawsze można się ugadać i w kilka osób pojechać jednym autem. Jeżeli natomiast dojdzie do skutku jakiś spocik w naszym rejonie to pewnie bym się czasem zjawił :naughty: No to tyle o moim wywodzie :kox: pozdrawiam

zgadujcie się w kilka osób lub ewentualnie we dwóch i podlatujecie jednym autem do GD

w kupie zawsze raźniej :polew:

wladimir na razie chciał bym się zorientować jak wygląda frekwencja forumowiczów z naszego rejonu a w przyszłości można pomyśleć o jakiś spotkaniach, fajnie by było porozmawiać i jeśli ktoś miał by coś ciekawego do powiedzenia lub podzielenia się swoimi cennymi radami lub znaleźć chętnego do pomocy przy np modach lub naprawach to było by :good:

witam...a juz nie chciałem z tym tematem wyskakiwać bo myślałem ze mało nas w tych okolicach... ja jestem za spotkaniem w pucku ale koło macka to na cole mozna skoczyc:)

ale narazie szykuje sie na spocik w GD i bede jechac przez puck wiec jak ktos preferuje to moge zabrac. pozdrawiam

Spoko spoko zasugerowałem tylko że spoty w Gdańsku to fajna sprawa :cool1: może z czasem i w naszym rejonie coś się pomyśli :good:

trzeba kombinować , moze akurat cos sie zacznie dziac w naszych okolicach :)

na to wygląda jeszcze się dobrze nie rozkręciło a już padło :confused4:, nawet nikt nie odważył się wpisać że jest z okolicy i być może byłby zainteresowany aby się spotkać

Niedawno trafiłem na forum i od niedawna mam własne audi mieszkam jedną nogą na mazurach drugą na pomorzu i okolice pucka mi by odpowiadały tylko z racji pracy na delegacji to tylko wekendy ale to by można ustalić ...

pytanie było odnośnie frekwencji to Puck ... Mak mi odpowiada colka frytki i rozmowa ....

Jak byście coś organizowali to ja dopiero będę za dwa tyg. wyjeżdżam na narty :tongue4: ale jestem za spotkaniem w wekend nawet w kilka aut...

oooo chłopaki widze że szalejecie z tymi spotami - na zasadzie naszych wejherowskich przy CK :D

Wpisuje sie, kiedy ogarniemy jakis spocik?

wpisujcie jakieś propozycje może ustalimy jakiś termin (w tygodniu/weekend) wiadomo jak jest wszyscy zabiegani czasu mało ;)

mi pasuje caly czas, stacjonuje w helu wiec proponowal bym puck/okolice, np.kolo maka jest sporo miejsca i slyszalem ze tam inni organizuja spoty i moga sobie spokojnie stac.

chodzi o spota a nie robienie wyścigów czy czegoś jak było kiedyś na tym parkingu gdzie teraz jest mac, wtedy przyczepi się do nas polis i będzie koniec tematu, jak by co to jeszcze jest parking przy intermarche, ale fajnie by było w ciepłym w razie co usiąść i pogadać, przy okazji jakieś fryty wciągnąć ;)

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

co powiecie o czwartku powiedzmy 18

:kwasny:w czwartek (jutro) obiecałem zabrać rodzinkę na zakupy przedświąteczne, a wiecie jak to schodzi... wiec wątpię żebym się wyrobił. A w weekend?