JanMarioHado Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 witam mam dziwny problem z xenonami...na początku prawy mrugał aż w końcu zgasł więc pomyślałem że dokonał żywota i czas wymienić...zatem kupiłem dobry palnik, wymiana, wyjazd z garażu i nie świecą teraz dwa. Robiłem przekładki lewy na prawy, prawy na lewy itp itd - nic...prąd na przetwornice idzie, czy ktoś spotkał się z takim problem bo wątpię aby dwie przetwornice padły w tym samym momencie a4 B6 AWX
studziany Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 MCE, bezpieczniki do sprawdzenia
superdziki Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 A mnie właśnie obie przetwornice padły po wymianie żarników
wrclaguna Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Tak to juz jest jak sie czeka do ostatniej chwili z wymiana zarnika
Gacek51 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jesli napiecie jest na przetwornicach to niestety obie zrobiły kaput niestety jest to bolączka tych przetwornic.
Rekomendowane odpowiedzi