karolina Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 witam mam pytanko czy mozna wymienic sama góre podłokietnika?? ta część która się podnosi do góry. Jak zwykle w kolejnym autku poszły mi boczne bolce na których się trzyma podłokietnik gdy go podnosimy, czy wy też macie z tym proble?? THX za jakiekolwiek info pozdrawiem aha jak można zdemontować podłokietnik wiem że jest on przykręcany przez 3 śróbki dwie są dostępne gdy wyciągnę tylną popielniczke tam gdzie jest podłączenie do kompa. czy może już ktoś to robił proszę o pomoc
paypal Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mam to samo tylko w B6, z checią poznam jakies knify na naprawe
ckomorow Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 był kiedyś na forum temat "rozbieranie podłokietnika", proponuje opcje szukaj. Jak dobrze pamiętam jest ten temat chyba w zakładce "warsztat - zrób to sam". Powodzenia!
felipe.avant Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 mysle ze moze być problem z samą górną częścia
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 W b6 zmieniałem,górną częśc ,bez problemu się da,
audia4s4 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 ja kiedys wyciągałem w B5 tą górę, bo prałem,chodzi mi o tą z matriału podspodem jest z takiej pianki zrobiony, no jest tam kilka małych imbulsowych sróbek.
petersoon Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Mam dobry sposób na naprawę szybką i tanią podłokietnika (urwany zatrzask)- wystarczy udać się do pasmanterii i zakupić czrny rzep samoprzylepny- kleimy jedną częśc do górnej części podłokietnika a drugą część do dolnej-naprawdę polecam-koszt 2zł
Rekomendowane odpowiedzi