rafalekx Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 RAFALEX a o ku#wa nagrode to sie nie upomianasz??? Jak się nazbiera ich więcej to sie upomnę jakieś B8 avant S-line z systemem B&O by się przydało Albo nowe RS6 tylko skąd ja kasę na paliwo wezmę :th: Sory za OT
michu93 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Opublikowano 1 Lipca 2008 RAFALEX a o ku#wa nagrode to sie nie upomianasz??? Jak się nazbiera ich więcej to sie upomnę jakieś B8 avant S-line z systemem B&O by się przydało Albo nowe RS6 tylko skąd ja kasę na paliwo wezmę :th: Sory za OT pamietaj - co za duzo to nie zdrowo... nagroda ci przepadla
krzyniek Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 chudineze jak zwykle prosta zagadka :> on to niech "zabiera zabawki i wynocha z piaskownicy" nie bawi się z nami... :polew:
michu93 Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 chudineze jak zwykle prosta zagadka :> on to niech "zabiera zabawki i wynocha z piaskownicy" nie bawi się z nami... :polew: gosc jest mocny... ja nie wiem skad on bierze takie wozki...
chudineze Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 chudineze jak zwykle prosta zagadka :> on to niech "zabiera zabawki i wynocha z piaskownicy" nie bawi się z nami... :polew: gosc jest mocny... ja nie wiem skad on bierze takie wozki... Przypadek sprawił ze wpadłem na ten model i odrazu go wstawiłem bo naprawdę marka jest bardzo znana o tym się przekonacie później. Podpowiedź marka zaczyna się na literę miedzy B a H w alfabecie aaa i zapomniałem dodać i nie jest to jakiś prototyp jak co niektórzy wstawiają
michu93 Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Cadillac Chevrolet Chrysler Citroen Dacia Daewoo Daihatsu Dodge Ferrari Fiat Ford
chudineze Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 cerB Trafiłeś teraz dalej drąż bo jest w tych markach ta jedna dobra odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi