Kolkov Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 mam to zdjęcie na dysku ale nie jest ono podpisane
michu93 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Opublikowano 24 Maja 2008 mam to zdjęcie na dysku ale nie jest ono podpisane to trzeba miec pecha a ogolmnie to podam glupia propozycje - mercedes???
dejwit Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 mam to zdjęcie na dysku ale nie jest ono podpisane to trzeba miec pecha a ogolmnie to podam glupia propozycje - mercedes??? odpowiem - głupia Pierwsza podpowiedź Firma produkowała bardzo znane samochody i motocykle. W roku 19... połączyła się z dwoma innymi firmami tworząc koncern. Po czym w późniejszych latach wchodzi w skład innej grupy. W połowie stulecia zostaje wcielona do koncernu który nadal sprzedaje auta na naszym rynku. Mimo wcielenia nazwa marki aut pozostaje pod pierwotną nazwą Ale namąciłem P Druga podpowiedź będzie udzielona na pierwsze po tym poście zadane pytanie, wykorzystajcie mądrze tą okazję :rotfl1:
dejwit Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Sunbeam-Talbot Alpine (1954) :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: chudineze TWOJA KOLEJ :th:
Nowak_zg Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 ja bym powiedzial ze to czech ... jakas skoda ?
krzyniek Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 ja bym powiedzial ze to czech ... jakas skoda ? skoda to raczej nie, bo całe muzeum skody przejrzałem i takiego modelu nie znalazłem.
chudineze Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 ja bym powiedzial ze to czech ... jakas skoda ? skoda to raczej nie, bo całe muzeum skody przejrzałem i takiego modelu nie znalazłem. dobre :polew: ale nie ten trop Oldtimer Sunbeam Alpine Talbot nie[br]Dopisany: 25 Maj 2008, 19:02 _________________________________________________ francuz - citroen ? też nie citroen
Rekomendowane odpowiedzi