rajder Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 mam do wymiany wieszaki układu wydechowego wymieniac na ori z aso czy mogą byc zwykłe ze sklepu motoryzacyjnego
wrclaguna Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jak gumy ci popekały to wystarczy kupic je w motoryzacyjnym W ASO sa razem z uchwytami i troszkę kosztują
rajder Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 mam nadzieje ze niebedzie kłopotów z tymi gumami nie orginalnyni jak z poduszkami silnika
wrclaguna Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 mam nadzieje ze niebedzie kłopotów z tymi gumami nie orginalnyni jak z poduszkami silnika Cena wieszaka w ASO 80 PLN 4B0 253 144 J
Krzy0 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 W B5 wymieniałem gumy nie ori.bo drgał wydech (winna była plecionka) po okolo 6 miesiącach jak zobaczyłem w jakim były stanie jakie spekane to odrazu załozyłem stare o niebo lepsze.
songo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 w mojej starej b5 miałem zwykłe ze sklepu i nic się z nimi nie działo. z reszta do wszystkich aut w firmie zakładałem zwykłe i jak na razie nie pekają a trzymają jak trzeba
Rekomendowane odpowiedzi