Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Nie można otworzyć auta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie mogę otworzyć w żaden sposób auta aby dostać się do środka. Co ciekawe jak wkładam kluczyk w drzwi kierowcy i przekręcam w pozycje otwarcia to słychać tylko jakieś cyknięcie ale drzwi się nie otwierają :wallbash: Kręciłem już we wszystkie strony i nic. :rolleyes:

Miałem słaby aku i kluczyk chyba stracił kody ale przecież powinienem otworzyć drzwi manulanie. Moge jedynie dostać sie do bagażnika otwierając go kluczem, ale nie mam rozkładanej tylnej kanapy :mysli:

Ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

Mam to samo.Zostawiłem padakę na miesiąć i dzisiaj :shocked:.qr** jabanana rasa!

Jest opis awaryjnego otwierania maski w B6,ale niezbyt na glebie w mróz się bawić.A ty masz B7 to i tak h*j z tego.No piszą jeszcze żeby podpiąć prąd pod rozrusznik i na masę,ale to samo,robota na glebie :kwasny:.Daj znać czy coś wymyśliłeś.

Opublikowano

A nie przymarzły ci czasem drzwi na uszczelkach ??? Skoro słychać,że zamek puścił to powinny dać się otworzyć.

Opublikowano

Witam...u mnie również padł pilot w kluczyku i otwieram ręcznie...otwierając muszę mocno przekręcić kluczyk w lewą stronę ...w pewnym momencie czuć jak ciężej idzie i dopiero wtedy otwiera drzwi natomiast nie słychać żadnego kliknięcia i otwiera tylko drzwi kierowcy....zamykając wystarczy lekko przekręcić kluczyk w prawo i zamyka z kliknięciem wszystkie drzwi....

Opublikowano

Zajżyj tu: [b6 ALT] Jak otworzyć B6 sedana??? Aku rozładowane do zera!!