tomcioskinny Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 Witam mam problem poszedłem do garażu, odpaliłem moją sarenkę, odrazu zwróciłem uwagę na wyświetlacz fis pojawiła mi się tam śnieżynka i temperatura -0,5C Wyjechałem z garażu i po przejechaniu 500m włączyłem nawiew ciepłego powietrza. Jak zaczełą robić się już cieplutko chciałem włączyć klimę żeby zrobiło się jeszcze cieplej, i w tym momencie moje zdziwienie bo jak włączam śnieżynkę na klimatroniki to jak puszcze przycisk to gasnie wogólen nie mogę włączyć klimy. Takto wszystko chodzi super. Czy ma to może jakiś wpływ na to że na fisie pali mi się tez śnieżynka. Odrazu zadzwoniłem do serwisu gdzie zawsze autko mi naprawiają i powiedzieli mi że w audi tak jest że jak jest minusowa jakaś tam temperatura to wtedy na fisie pojawia się śnieżynka i nie można włączyć klimy. Powiedzieli mi że poprostu jest za zimno. Czy to prawda. Czekam na odpowiedzi i dziękuje
Wihajster Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 bylo juz o tym 100000 razy szukajcie a znajdziecie.zamykam
Rekomendowane odpowiedzi