maciek0701 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 jakies pomysly na seryjne lampy tylne? jak by wygladaly w czarnej budzie lampy pomalowane na czarno cale ale tak zeby policja sie nie czepiła.. w passacie b5 fl podoba mi sie ale w audi jeszcze nie widzialem moze jednak zostac przy orginale?
roki1990 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja miałem folią przyciemnione kierunki i wsteczny i wg mnie było ciekawie. Całe przyciemnione tylko takie znalazłem w mojej kolekcji zdjęć Pozdrawiam
LOKO Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Ciekawie wygląda z przyciemninymi kierunkami - wg mnie lepsze niż całość ciemna
maciek0701 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 dziekuje teraz widze jak to wyglada mniej wiecej cale czarne w tym szarym ładnie wyglada ale kierunki w wsteczny tez fajnie;] no nie wiem ;] a jaka to folia? wytrzymała ??? jak sie sprawuje nie odrywa sie?
LOKO Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja folią ściemniałem lampy w poczciwej fieście i przez trzy lata w sumie nic złego im sie nie stało
maciek0701 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 nom dobra folia musi byc zeby sie gliny nie zj***l.....;p
Rekomendowane odpowiedzi