marekg Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2100356702 ktos już się szarpnął i kupił ale jeszcze wyświetla chyba No juz wiem jaka ja potrzebuje zmieniare ale ten typ przesadził troche drogo niech wyjdzie navi za 600pln i zmieniarke sprzedaje za 400pln zal typa ja swoja mam za 200pln przesadzaja z tymi cenami. Moim zdaniem nienajgorsza cena. Za same navi często wołają tysiączka. z drugiej strony niedawno ktoś sprzedawał taki komplet ale miał jeszcze starszą zmieniarkę do bagażnika ale dokładał również tmc, antene i jakieś kable. w sumie chciał 1100. Zobaczymy ile mnie szarpnie w sumie zabawa bo navi za 600, tmc za niecałe 200, a trzeba jeszcze antenę, kable i pewnie ktoś mi to będize musiał podłączyć bo nie mam czasu za bardzo główkować i eksperymenować. Może jeszcze starczy na emulator zmieniarki i zbliżymy się do ceny najtańszych rns-E Jeśli cena zakupu RNS -D przekracza to co podałem wyżej to zabawa nie ma sensu i lepiej od razu myśleć o rns-e. ja kupiłem d bo się uparłem na 2 din i kiere multi z b6. Ekran nawigacji zdecydowanie lepiej wygląda niż dziura na kasete w symphony
Bozet Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2100356702 ktos już się szarpnął i kupił ale jeszcze wyświetla chyba No juz wiem jaka ja potrzebuje zmieniare ale ten typ przesadził troche drogo niech wyjdzie navi za 600pln i zmieniarke sprzedaje za 400pln zal typa ja swoja mam za 200pln przesadzaja z tymi cenami. Moim zdaniem nienajgorsza cena. Za same navi często wołają tysiączka. z drugiej strony niedawno ktoś sprzedawał taki komplet ale miał jeszcze starszą zmieniarkę do bagażnika ale dokładał również tmc, antene i jakieś kable. w sumie chciał 1100. JA swoja navi kupiłem za 650.
Rekomendowane odpowiedzi