martinez Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam koledzy, próbuję swoich sił w konkursie fotograficznym, nie wiem czy mam szanse ale może coś się uda:) Jeśli Wam się foto podoba to proszę o glosik Dziękuję bardzo http://www.foto-festiwal.pl/pl/przyroda/zwierzeta.html,24;ph:284
martinez Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 ksiu85 wielkie dzieki za chwile Twojego czasu
martinez Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 trzeba się looognąć ale to szybka sprawa:D z góry dzięki za czas
martinez Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 dziękuję za Wsyztskie głosy pozdrawiam
piterdzg Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 martinez jakiej przysłony i czasu naświetlania użyłeś no i oczywiście jaki sprzęcik to robił?/poz! latem robiłem podobne foto córeczce nad morzem ale nie wyszly tak fajnie jak twoje!!szacun! ---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:49 ---------- dodam że mam eos 550d
Rekomendowane odpowiedzi