BARTOLOMEUS Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 witam :hi:mam następujący problem - kupiłem sprężyny obniżające weitec i przednie maja trzy zwoje drobno zwojone i teraz pytanie te drobne zwoje maja być u góry czy na dole, a może nie ma to znaczenia ?
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 trzy zwoje drobno zwojone Czy możesz wyjaśnić o co ci chodzi ?
mcm Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 trzy zwoje drobno zwojone Czy możesz wyjaśnić o co ci chodzi ? pewnie z jednej strony 3 zwoje gęściej z drugiej rzadziej i kolega nie wie która góra który dół
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 trzy zwoje drobno zwojone Czy możesz wyjaśnić o co ci chodzi ? pewnie z jednej strony 3 zwoje gęściej z drugiej rzadziej i kolega nie wie która góra który dół o to już mi świta...a nie możesz porównać z seryjnymi ? Jak będziesz wyjmował to p prostu zobacz w jaki sposób włożona jest seria.
kaczmar13 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 te gęściejsze zwoje dajesz do góry :th:
adadur Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie nie chyba gęściejsze zwoje są na dole o tu np. tak jest: http://protector.net.pl/foto/duze/fotod-3220.jpg?PHPSESSID=1b8a8cec366f1dd4cc93ed1b52e7a96 znalazłem że sa też odwrotnie montowane: http://www.tuningbaja.pl/ (tak nieco niżej) to już nie wiem pewnie zależy od producenta
kamil21 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Z tego co pamietam, za bardzo nie zwracalem na to uwagi gdy zagladalem w zawieszenie ostatnio, ale raczej gęściejsze do góry. Wydaje mi sie zeby byly do dołu to nie mialo by sensu, gorsza amortyzacja.
BARTOLOMEUS Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 dzieki panowie mniej wiecej mnie oswieciliscie :decayed:co do seryjnych to maja rowne zwoje.w przeciwnym razie nie bylo by pytania :polew:pozdrawiam
rotter Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 no i właśnie będe zakładał sprężyny, żeby nie zakładać tematu, gęściejszym zwojem myślę założyć do góry, kieruje się rozsądkiem czy zdrowym to zobaczymy, ale widzi mi się że gęstym do góry
Rekomendowane odpowiedzi