bogi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 "dysze spryskiwaczy do zderzaka s line" - Czy ktoś może wie jaki powinny mieć nr ?? pytałem gościa w sklepie VW/Audi i nie wiedział . Podobno są 2 rodzaje dysz lewych i 3 prawych . Czy rzeczywiście tak jest ?? Zderzak jest oczywiście dokupiony wiec po nr nadwozia nie moglem dojść do odpowiednich danych heh.. Jakbyście mieli doświadczenia i wiedzę w tym temacie to proszę o pomoc ! p.s. samochód oddany jest już do lakiernika wiec zależy mi na czasie.
mcm Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 fakt jest taki że są 2 rodz prawych i 3 rodzaje lewych, może po nr modelu dojdziesz
mydlo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 fakt jest taki że są 2 rodz prawych i 3 rodzaje lewych, Wszystko po to żeby jak najbardziej utrudnić życie człowiekowi
bogi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 dzięki za etke przyda sie ! Jeżeli ktoś może jeszcze pomóc to czekam na kolejne info Panowie , nie ma nikt zdjętego zderzaka s-line do B7 żeby sprawdzić mi te numery ? Proszę pomocy !W poniedziałek mają mi go zakładać i muszę im rano dostarczyć te części
ruslan.vitkovic Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 8E0955102E oraz 8E0955101E prawy i lewy
Rekomendowane odpowiedzi