kyniu Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 do czego służy wtyczka w oparciu tylnej kanapy?
songo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 może to byc wtyczka do kabla antenowego do cb ja też mam tak puszczony pod tylnym siedzeniem ale wtyczka u mnie jest pod nogami a moze ktos miał tube w bagażniku i jakieś podłączenie od przetwornicy to będzie lub podłączenie pod przenosny ekran dvd, no ktoś cos dorobił i do czegos mu to słuzyło
kyniu Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Ale kabel z wtyczką wchodzi do oparcia kanapy i nigdzie z niej nie wystaje A może to byc poduszka powietrza?kostka żółto fioletowa jednopinowa Oparcie od polifta avanta
MASATO Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 wtyczka od pirotechnicznego napinacza środkowego pasa bezpieczeństwa
kyniu Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 OK dzięki,będę wrzucał skóry od polifta do mojego przedlifta i wygląda na to że ta wtyczką się nie podepnę bo w moim tego niema
Rekomendowane odpowiedzi