yamahayzfr13 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam. Miałbym prośbę do posiadaczy TDi z automatami, najlepiej 4 biegówki o wrzucenie swoich wykresów po chipie.. bede się niedługo wybierał i chciałbym zobaczyć co można osiągnąć i jak powinien wyglądać prawidłowy wykres dla automata bo jak wiadomo, moment jak najbardziej płasko zeby skrzyni nie zabic.. Ale jak zobacze to będe wiedział co chce mieć u siebie. Dziekuje.
rob555 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 a jak kolego wyobrazasz sobie pomiar takiego automata?
yamahayzfr13 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 A to juz nie moja działka że tak powiem Ale wszyscy wiemy ze są hamownie gdzie automaty hamują
_evolution Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 a jak kolego wyobrazasz sobie pomiar takiego automata? Wiekszosc hamowni obsluguje pomiar poslizgow w napedzie automata, wiec nie stanowi to problemu. nie ma tez problemu z tzw wybiegiem choc czesto slyszy sie rozne bzdury, jedyny problem to tzw kickdown, ale i na to jest sposob.co do samego wykresu, masz pogladowy dla 110 ps bezpieczny dla skrzyni:
yamahayzfr13 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 To już mam pochipowane na razie.. W czwartek miałem jechać(jutro) do Tune-Up do gdańska ale wiadomo dlaczego nie pojade..
ispee Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Jaki jest sposób na zmierzenie automata 4-gang?
Rekomendowane odpowiedzi