asmodeo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam jak w temacie Temperatura spadła i niestety zamek przestał działać. próbowałem WD40 niestety nie pomaga. Sytuacja pierwszy raz zaistniała rok temu wtedy znajomy mechanik wyczyścił i nasmarował i jakos działał az do teraz. Pytanie moje to czy istnieje mozliwośc wymiany na inny lepszy. Prosiłbym także o podanie (jesli ktos wie) nr tej części w celu zakupu z góry dziekuję
asmodeo Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 samochód stoi w garażu ale nie ogrzewanym. Różnica temperatur do jakies 2-4 stopni w garażu i na ulicy
slo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 i w garazu mniej niz 0 stopni ? ogrzej jakoś, coś się zamroziło/zablokowało.
mati73ls Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 mi się to niedawno przytrafiło i podgrzewałem suszarką do włosów i pomogło i narazie mam spokój ale nie wiem na jak długo
grzegorz-mk Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Jest do naprawienia , opisywałem to trochę wcześniej .
Rekomendowane odpowiedzi