Onkel Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam problem: jak przesunę joystik na lewe lusterko to jest dobrze steruje lewe ale jak daje w lewo to wkład lusterka idzie w prawo i odwrotnie. Problem jest tylko ze sterowaniem wkładu bo strony lusterek działają dobrze i góra/dół też działą. Joystik już wymieniłem ale nie pomogło... Auto na pewno nie anglik zaznaczę Pomóc mi może schemat bo pewnie trzeba gdzieś kabelek zamienić. Dlatego potrzebuje schemat elektrycznie sterowanych lusterek. Jeśli ktoś posiada będę wdzięczny za przesłanie.
Vexatus Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Napisz mi PW, to jak będę w domu, to odpalę ELSA i wrzuce na forum, chyba, że ktoś wcześniej da [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 16:34_________________________________________________Rozumiem, że rocznik i nadwozie to co w opisie?[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 16:40_________________________________________________Poniżej masz schemaciki dla Twojego samochodu. Gdyby ktoś potrzebował tłumaczenia opisów, to piszcie śmiało, a moderator może do podpiętego dać Pozdr. G.
Rekomendowane odpowiedzi