gregor667 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam sprowadzone auto z niemiec, wszelka elektryka działała bez zarzutów, ale auto stało trochę bez prądu bo był robiony silnik. Dziś podłączyłem aku i szyby w aucie zjechaly do połowy, i nie da rady zamknąć z przycisków na drzwiach , z kluczyka też nie da rady zamknąć, brak również oświetlenia wnętrza oraz dachu nie da się otworzyć. Brak możliwości zamknięcia auta z pilota. Wszystkie bezpieczniki sprawdzałem i są całe. Podejrzewam że to właśnie winny jest moduł komfortu, ale od czego mógłby się zepsuć... brak również głosu w radiu ale myślę że to może uszkodzony procesor dzwięku albo tez się mylę...
piterdzg Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 odłącz akumulator i spróbuj zamknąc kluczykiem a masz domykanie szyb??
wrclaguna Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Pasuje pierwsze podpiąć kompa i sprawdzić błędy jakie są Temat o Komforcie masz tu kodowanie itd. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=129290.0
Rekomendowane odpowiedzi