przemekkk61 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam! Mam następujący problem po staniu na mrozie (minimum kilka godz.) po odpaleniu zapala mi się kontrolka ESP (czasem również ABS) czyli oba systemy nie działają, sprawdzałem Po przejechaniu kilku km i wyłączeniu i ponownym odpaleniu jest ok. Przyczyną napewno ujemna temp. ale boję się czy coś się nie uszkodzi itp. macie jakiś sposób na ten problem ?
MarianekZg Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 akumulator sprawny :?: dobrze odpala po tych minimum kilku godzinach :?:
przemekkk61 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 tak ako sprawne pali za pierwszym razem i nie miga kontrolka od ręcznego jak wtedy gdy jest słaby
wrclaguna Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 W takim razie podepnij kompa i sprawdz co tam wypluło
ykk Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Jak wypniesz aku to przez pewien czas ESP sie swieci. To normalne. Po kilkuset metrach samo gasnie.
Rekomendowane odpowiedzi