Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVB] Błąd 1826 i świecąca kontrolka esp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!wyskoczył mi dzisiaj błąd 1826 nie ''związany ze sprzętem ''i na dodatek nie można go skasowac ,świeci jeszcze kontrolka esp.dzisiaj pojawił się jeszcze problem z odpalaniem jechałem na rezerwie i stanąłem lekko pod górke auto kręci jak szalone i dopiero po chwili odpali a kolejnym razem na dotyk.zalalem na shell rano -8 na strzała a potem jak mu sie podoba :evil:Przed wczoraj regenerowałem włącznik świateł i kolega wlutował mi 3 diody bo były spalone czy to ma jakiś wpływ na to??czy mają wpływ na to niskie temperatury i auto zalepione śniegiem?pomocy!! :(czy komuś też tak sie zdarzyło??acha odlączyłem jeszcze aku i teraz za każdym razem pali na strzała ale esp nadal świeci.

Opublikowano

Błąd czujnika kąta skrętu :) Jakbys wpisal w szukajce bład 1826 to wyskoczy ci pierdylion podpowiedzi :gwizdanie:

Opublikowano

pisze ale z kazdym postem wyskakuje coś innego i coraz wieksze cuda :kox:a z czym to jest związane i jak temu zaradzic??nowa taśma??

Opublikowano

Zrób procedurę kalibracji czujnika skrętu kierownicy ( Opis masz na Forum ) :) a jak nie pomoze to tasma powiedziała papa :confused4: