kragmat Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Hej! Mam audiczkę A4 1,8 1995r. i jest tam założona instal brc, problem jest taki że nie ma stałych równych obrotów i czasami gaśnie na postoju, byłem już u kilku "fachowców" ale sie pozbierałem bo chcą mi po kolei wszystko wymieniać żeby dojść do tego co to jest, że instal jest używana itp itd, pomóżcie mi gdzie podjechać z tym problem (śląsk) tak pozatym autko jak już jedzie to super ta instalacja chodzi, gorzej jest na skrzyżowaniach, światłach bo musze go trzymać na gazie bo falują obroty
Magicbattle Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 sprawdz reduktor membrany polaczenia. to sekwencja wogole?
romeo22ster Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 kolego u nas w zawierciu jest dobry koleś , mnie zakładał instalacje brc możesz podjechać.
kragmat Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 nie to zwykła instalacja, do tego teraz jeszcze się coś z pieprzyło, jak jest zimny silnik i zapalam na benzynie to strzela i muszego go przegazowywać bo gaśnie i muli go jak nie dam gazu a jak się lekko zagrzeje to jest już ok, tylko ten gaz pieprzony, nikt nie potrafi naprawić tylko wymieniać chcą wszsytko pokolei bo niewiedzą co jest a to koszta!! do zawiercia mam kawałek no ale jak nieznajde nic bliżej no bede zmuszony, w koncu kupilem auto z gazem zeby na nim jezdzic
romeo22ster Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 jak co to wpadaj , skoczymy do gazownika
kragmat Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 ok,jak nie znajdę nic bliżej to wpadnę
Rekomendowane odpowiedzi