Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Pomoc lampy przednie i propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy tylko przepiać przewód w kostce przy przłączniku od świateł (fioletowo-czarnej) żółty przewód od krótkich świateł z pozycji 56b na styk w pozycji 56

albo druga opcja (były dwa rodzaje kostek)w kostce od świateł ponumerowanej od 1-14 przełożyć gruby kabel ŻÓŁTY z pozycji 11 w otwór o numerze 8 (na samym końcu kostki, wolne miejsce)[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 15:59_________________________________________________sprawdź ten link http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=29283.0

Opublikowano

a pozatym masz samochód przed liftem chcąc założyć lampy poliftowe musisz ciąć blotnik.i zmienić kostki do lamp te co masz nie podejda a reszte wszystko masz opisane w linku co dałem.pozatym troszkę :szukaj: a nie czekaj na gotowe. :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 16:12_________________________________________________

przejscie jest potrzebne w kazdym rodzaju bo z tego co sie orientuje to ja mam w swojej audi H7 a nie H4 ma to jakies znaczenie

tak jak pisałem masz lampy przedliftem a po poliftu musisz zmienić wtyczki do lamp.

Opublikowano

a pozatym masz samochód przed liftem chcąc założyć lampy poliftowe musisz ciąć blotnik.i zmienić kostki do lamp te co masz nie podejda a reszte wszystko masz opisane w linku co dałem.pozatym troszkę :szukaj: a nie czekaj na gotowe. :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Luty 2012, 16:12_________________________________________________

przejscie jest potrzebne w kazdym rodzaju bo z tego co sie orientuje to ja mam w swojej audi H7 a nie H4 ma to jakies znaczenie

tak jak pisałem masz lampy przedliftem a po poliftu musisz zmienić wtyczki do lamp.

i jak sie nie mylę to silniczki od ori nie będą chyba pasować :mysli:

Opublikowano

na pewno nie będą pasować. :good: ale to wszystko ma opisane w linku co dałem.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15032.0

tu jeszcze raz. :cool1:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj z ciekawosci bylem zobaczyc na moje lampy i wyczytalem ze przeciwmgielne nie beda dzialac:)

7b772cef845eef7e.jpg

Opublikowano

Zakładając poliftowe lampy pozbawiasz się świateł przeciwmgłowych, chyba że dołożysz je sobie w formie halogenów w zderzak.

W poliftach fabrycznie halogeny są w kratkach zderzaka.

Opublikowano

ale mozna sobie wyprowadzic mase i przewod i wtedy sie ma pelne pole do popisu tak jak w polifcie aby zalozyc rezane halo :good:

Opublikowano
  • Autor

hmmm tak fajnie piszecie z latwoscia dla mnie to magia:))

Opublikowano

Kolego wszystko się wydaje trudne dopóki nie przeczytasz tego parę razy i nie zajrzysz do auta jak to wygląda namacalnie. Potem to wszystko z górki. Ważne żeby przed rezaniem mieć wszystko pod ręką i ew. jakieś notatki i nie ma bata żeby coś nie wyszło.

Opublikowano

Kolego wszystko się wydaje trudne dopóki nie przeczytasz tego parę razy i nie zajrzysz do auta jak to wygląda namacalnie. Potem to wszystko z górki. Ważne żeby przed rezaniem mieć wszystko pod ręką i ew. jakieś notatki i nie ma bata żeby coś nie wyszło.

dokłdnie. :good:

a to jakie masz żarówki w lampach z przodu nie ma żadnej różnicy.bo i tak wymieniasz całe lampy.poczytaj wątek co dałem linka i wszystko będziesz wiedział.

Opublikowano

Nie rozumiem w opisie u góry lampy depo a na dole napisane

PRZEDMIOTEM AUKCJI SA

NOWE REFLEKTORY

FIRMY TYC DO SAMOCHODU

AUDI A4 99-01

myślę też nad zmianą ale nie chcę bubla kupić a stare używane valeo polifty za duże pieniądze to gra nie warta świeczki więc tylko nówki depo

Opublikowano

Nie rozumiem w opisie u góry lampy depo a na dole napisane

PRZEDMIOTEM AUKCJI SA

NOWE REFLEKTORY

FIRMY TYC DO SAMOCHODU

AUDI A4 99-01

myślę też nad zmianą ale nie chcę bubla kupić a stare używane valeo polifty za duże pieniądze to gra nie warta świeczki więc tylko nówki depo

zadzwoń do nich i zapytaj jaka w końcu firma tych lamo.

Opublikowano

ja również zamierzam zmienić lampki w swojej b5 1996 i zastanawiałem się nad tymi:

http://moto.allegro.pl/nowe-lampy-audi-a4-s4-b5-95-depo-komplet-soczewka-i2120782990.html

trzeba ciąć coś w karoserii?

przy tych nie trzeba.ale kup za tą kasę całe nie dzielone.trochę błotnika przytniesz a o niebo ładniej wyglądają. :good:

Opublikowano

ja również zamierzam zmienić lampki w swojej b5 1996 i zastanawiałem się nad tymi:

http://moto.allegro.pl/nowe-lampy-audi-a4-s4-b5-95-depo-komplet-soczewka-i2120782990.html

trzeba ciąć coś w karoserii?

Pewnie nie trzeba, zdecydowałeś się już na te lampki? Może lepiej zespolone?[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 18:33_________________________________________________Cris mnie uprzedził :wink4:

Opublikowano

tylko nie chce mi sie ciac karoserii :P

Opublikowano

tylko nie chce mi sie ciac karoserii :P

ale to nie ma dużo roboty trochę błotnika przytniesz.

Opublikowano

ale potem trzeba malowac chyba koledzy ;p

Opublikowano

ale potem trzeba malowac chyba koledzy ;p

Trzeba zabezpieczyć tylko ten fragment który cieliśmy przed korozją :wink4: z zewnątrz nawet nie ma śladu że coś było ruszane :wink4: