Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak odłamkowo-burzące mają penetrację od 66mm do 110mm .Ale uwierz mi przebijesz wszystko na tych tierach .Oczywiście mówimy o dziale do SU-152 (działo ML-20 152mm)

Opublikowano
  • Autor

no faktycznie fajnie sie gra :decayed: przeładowuje 15 sec ale jest git :kox: z tymi pociskami czesto zabija sie nimi załogę :kox: ale te ostatnie działo 122mm to tez ładnie łupie i przeładowuje sie w niecałe 6 sec :naughty::naughty:

Opublikowano

Ja cały grind do isu jeżdziłem z trolem na HE. Dla mnie jest bardzie uniwersalne, 122 nie przebije wszystkich a trol zawsze coś uszkodzinawet jak wystaje tylko pancerna wieża. Czasami nawet potrafi kilku uszkodzić jak stoja blisko siebie:decayed:

Opublikowano
  • Autor

no aj wczoraj włąsnie 1szy raz widziąłem jak Aryty chyba 9 lub 10 tieru jebneła :decayed: pomiedzy 2ch typow a stali obok siebie to na raz ich zabiło :kox::naughty:

Opublikowano

oca69 - nik WOT oca69 :hi:

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ----------

słaby ze mnie zawodnik jak narazie ale co nieco gram :grin: czekam na fundusze i lepsza grafe

Opublikowano

ale wczoraj miałem dramat - nie mogłem nikogo ubic , tłukłem a dokańczali inni i nie mogłem uzbierać fragów do zadania... :decayed:

pier**le IS-3 , gram na zmiane Jagoda i T34 to chociaż hajsu duzo leci :grin::decayed:

Opublikowano

przemecz ISa3, is8 jest juz lepszy (aczkolwiek trzeba sie nauczyc nim grac, bo to bardziej taki troche ciezki med, niz lekki heavy ;) )

poza tym is7 jest naprawde bardzo dobry :) chocby dlatego warto ;)

Opublikowano
  • Autor

no właśnie ja się wkurwiam ze IS3 dostał nerfa :kwasny: ale gram nic cały czas na zmianę z SU152 żeby nazbierać na IS8 :decayed:

Opublikowano

Nie jest zły, bez przesady. Jak dla mnie to i tak najlepsza 8 zaraz po t 69(na goldzie)nie licząc typka. A do robienia tego zadania to najlepsze są: kw 1, 2, 1s, albo t 29. Trzeba wybierać najlepsze koksy na swoich tierach i da sie fragów nałapać dla mnie gorsze jest przeżyć te 7 razy bo przeważnie rwe sie do przodu i żadko kiedy przeżyje.:kwasny:

Opublikowano

Ehhh idzie mi dzis jak k**wie w deszcz....

Opublikowano

W weekend ktoś pogrywa? Ja bym pograł z jakimś medem;)

Opublikowano

Ja gram codziennie. A jakie tiery?

Opublikowano
  • Autor

ja gram IS3 i SU 152 :decayed: na przemian :wink:

Opublikowano

mozemy pograc ja arta bedziesz mi swiecil :wink: jeszcze tylko Panowie 80ty doswiadczenia do G.W.E 100 :decayed: no i dzis kupuje wkoncu E75:banan:

Opublikowano

Można w weekend albo codziennie po 21 jakiś 7 osobowy team złożyć. Mam parę fajnych maszyn i powalczyć można :)

Opublikowano
Ja gram codziennie. A jakie tiery?

7-9. najchętniej type59, t-54.

mozemy pograc ja arta bedziesz mi swiecil :wink: jeszcze tylko Panowie 80ty doswiadczenia do G.W.E 100 :decayed: no i dzis kupuje wkoncu E75:banan:

Z camperami nie gram :naughty: Nie masz innych pojazdów? :>

Opublikowano
  • Autor

pablo ma OB 268 :decayed::decayed::decayed::decayed:

btw Krzysztof rano chyba nie byłes rózowy co ?? :decayed: czy mi sie zdaje :naughty:

Opublikowano

na stanie jest tego troszke :wink: wolverine, helcatt, e4, niszczyciela niemieckiego 6 tieru, tigera II, GW tiger i e75 dzis :decayed: is-7, ob. 268 i chyba tyle:wink:

Opublikowano

Jagd8.8 , T34 , KV-1s , IS , IS-3 :decayed:

Opublikowano

No to lecimy :naughty:

- Bat. Chat 25t

- Tiger II

- E 75

- StuG III

- Ferdinand

- Jagdtiger

- Grille

- T1 Cunningham

- T26E4 SuperPershing

- M18 Hellcat

- T-34-85

- T-54

- T-62A

- KV-1S

- IS

- KV-5

- IS-7

- ISU-152

- SU-5

Wszystko wymaksowane i z wieloma dodatkami, załogi średnio po dwie specjalności :kox::decayed: