Jet_a Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam Rozmyślam o sprzedaży moich felg z oponami,ale za chiny nie potrafie sobie przypomnieć ile za to wszystko dałem w zeszlym roku. W każdym bądź razie felgi kupiłem nowe z Audii w zeszłym roku,stan idealny,wszystkie znaczki Audii są we wnętrzu wraz z numerem seryjnym. Marka ronal produkcji Polskiej. Stylizacja Audi A4 B8. Felgi okute są w niemieckie opony Continental SportContact 2 205/55/16 91V. Opony maja date 1110 i są w doskonalym stanie,po jednym sezonie. Nie sprawdzalem ile mm maja ale widać na zdjęciach,że jeszcze kupa mięsa w nich jest.Zarówno felgi jak i opony nie były nigdy naprawiane.Felgi są również wyważone,także gotowe do jazdy. Poniżej przedstawie kilka fotek,przepraszam za osad na nich. Jak myślicie,ile mogę sobie za komplecik taki wołać ?
Jet_a Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 hmm to sprzedam najwyzej same opony,bo felg szkoda za te pieniądze,najwyzej na przyszly sezon na zime bedą
Rekomendowane odpowiedzi