Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przez przypadek trafilem na strone proamy. Do tej pory placilem samo oc w mtu (400zl), oni mi proponuja oc plus ac (okrojone,kosztorys z amortyzacja) za 700zl.

Jest jednak maly problem. Otoz kilka lat temu brat potrzebowal znizek na oc, wiec dalem sie dopisac jak wspolwlasciciel. Wykupil on dodatkowo polise ac w compensie.

Tydzien temu bylem w centrum ubezpieczen(wiele towarzystw, tam kupujemy wsz ubezpieczenia), pytalem sie o ac, a tam pani wyskoczyla mi ze brat 3 razy korzystal w ubieglym roku z ac(nawet sie nie pochwalil-zarysowania,obcierki) i wyliczyla mi kwote z kosmosu i podobno na mnie tez przeszly zwyzki...

Tak wiec pytanie przed ktorym staje wiecej osob: czy taka proama jest w stanie sprawdzic mnie, jesli podam ze nigdy nie mialem ac ?

Opublikowano

Tak

Już są w stanie to sprawdzić.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego co to były za szkody. Jak on w kogoś trafił to oboje tracicie znizki na oc, z ac jest troche innaczej. Jeżeli on robił samochod z ac bo:

- szyba pekła bo kamień w nią walnał

- samozapłony, zwierzęta portącone etc

To on traci zniżki na AC.

To AC to tylko kradzieżowe jest? Dowiedz się dokładnie jak jest z amortyzacją bo mogą mieć dodatkowe haczyki