Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Wymiana napinacza i lańcucha wałków rozrządu-pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do czasu

To znaczy ile 10,20,50,100 tysiaków km.Tylko z jednym gościem mam kontakt któremu wymieniałem łańcuszek przejechał już 60 000 km i jeszcze jedzie więc nie wiem czemu upierasz się przy swoim

gdybyś miał w tym temacie odrobiny wiedzy to bys nie pisał głupot o jakis kilometrach

w momencie odpalenia auta zawory sa uchylone, co skutkuje trudnym lub niemozliwym

rozruchem oraz mozliwoscia uderzenia tłoków w zawory, a czym to skutkuje kazdy wie

reasumując, 20-30 minut dodatkowej pracy da 100% gwarancje bezszkodowego odpalenia silnika

ty robisz tak ja robie tak,ja głupot nie pisze ty się spinasz.po prostu jesteś NAJLEPSZYM W SWOIM FACHU :notworthy::polew:

Opublikowano
  • Autor

iglako

Tez masz AEB 1.8T, jakie graty kupiles? pasek z iloma zebami? napinacz hydrauliczny?

Pasek mam ze 153 zębami i napinacz hydrauliczny. Artykuł dla ciebie http://motofocus.pl/technika/3344/wymiana-rozrz%C4%85du-w-silnikach-vag-18-20v-18-20v-t
Opublikowano

do czasu

To znaczy ile 10,20,50,100 tysiaków km.Tylko z jednym gościem mam kontakt któremu wymieniałem łańcuszek przejechał już 60 000 km i jeszcze jedzie więc nie wiem czemu upierasz się przy swoim

gdybyś miał w tym temacie odrobiny wiedzy to bys nie pisał głupot o jakis kilometrach

w momencie odpalenia auta zawory sa uchylone, co skutkuje trudnym lub niemozliwym

rozruchem oraz mozliwoscia uderzenia tłoków w zawory, a czym to skutkuje kazdy wie

reasumując, 20-30 minut dodatkowej pracy da 100% gwarancje bezszkodowego odpalenia silnika

ty robisz tak ja robie tak,ja głupot nie pisze ty się spinasz.po prostu jesteś NAJLEPSZYM W SWOIM FACHU :notworthy::polew:

nie spinam sie tylko staram sie pomoc w mozliwe najlepszy sposob

aby nikt po naprawie nie mial klopotow z autem