lipex Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Bieg jałowy taki dlatego, że dopiero co uruchomiłem rano silnik Po chwili spada poniżej 1000rpm.. Dzwon chyba jakiś lekki jednak był... Wszystko zrobione jak należy, bo dopiero na kanale było widać jakieś dziwne naprawy belki która wspiera prawą stronę zderzaka... Błotniki, maska i wszystko oryginał, tylko ta belka mnie niepokoi... Pewnie i dlatego ta poduszka wygląda jak wygląda... Mam nadzieje, że jak juz był jakoś bity to delikatnie... Felgi to może kiedyś 16, bo na 17 trochę bał bym się o zawieszenie... Jednak na niskim profillu leci co nie?? Pierwsze co to poluje na tylne lampy... W jakiejś atrakcyjnej cenie... Potem atrapa no i w końcu felgi... Jeszcze wrócę do tego czy był bity czy nie... Zrobię zdjęcia przodu pod maską to sami ocenicie... No i wygłuszenia maski nie ma...
morsdicti Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Felgi to może kiedyś 16, bo na 17 trochę bał bym się o zawieszenie... Jednak na niskim profillu leci co nie?? Wystarczy nauczyć się jeździć z taką felgą i nie jest tak strasznie jak co niektórzy mówią. 16 czy 17 (oczywiście tu profil opony to priorytetowa sprawa) jeden ch... jak sie ma posypać to i się na 15stce posypie Bardziej chodzi o komfort jazdy z takim dużym kołem przy tym silniku - jest tu kolega który lata taką zieloną 1.6 w sedanie na takim kole - nie narzeka ale to kwestia co kto lubi. Ja bym odpuścił.
lipex Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Jak jeszcze miałem Forda Probe I Gen... Jeździłem właśnie na 17" profil opony 35... Strasznie tłukło no i łożyska dość często musiałem wymieniać... Jeszcze wrócę do przepustnicy i sondy lambda... Jest to diagnozowalne POLSKIm VAGiem 4.9 ?? Mam takiego właśnie...
morsdicti Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Jeszcze wrócę do przepustnicy i sondy lambda... Jest to diagnozowalne POLSKIm VAGiem 4.9 ?? Mam takiego właśnie... Tak sonda owszem. Co do przepustnicy to .... jednym się podobno udało ją zaadoptować drugim nie ... w kazdym bądź razie w silniku AHL (nie wiem jak w ADP) nie ma mozliwości adaptacji na jakimkolwiek kanale. Inne dane z przeustnicy zbiera jak trzeba.
lipex Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Więc mam fotki... Nie mam tylko od dołu, a to mnie tam najbardziej zastanawia... Klapa: Pas Przedni: No i ta belka... Tutaj nie widać by coś z nią było nie tak... Jednak od spodu widać jakieś dziwne malowanie nie w kolorze auta... Po drugiej stronie tego nie widać: No i Tutaj też nic a nic nie widać aby była bita... Co o Tym koledzy moi myślicie??
tomlo Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 ładna sztuka mam taką samą i jak narazie bezawaryjnie;) w ogóle to można się kiedyś umówić na jakiś mini spot;)
lipex Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 A no bardzo chętnie... Można by się spotkać... :> W Tarnowie pewnie też nie jedna wiec można by było się kiedyś zgadać
tomlo Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 więc trzeba ściągnąć ferajnę w któryś weekend, spotkać się i podzielić wrażeniami żeby wszyscy mięli blisko to chyba w Tarnowie najlepiej:)
morsdicti Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Kolego chodziło mi we wcześniejszej wypowiedzi o ten samochód: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=133355.0;topicseen Kolega lata zdaje się na 18" felgach to możesz się zapytać jak to się sprawdza przy tym autku i jak kwestie zawieszenia.
Rekomendowane odpowiedzi