Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

moja a4, 18", xenon by warzyd $$$

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no ladny ladny ten tlumik. tylko pisze ze niby sportowy to moze buczec to wtedy u mnie odpada. a do kolesia dzwonilem i nikt nie odbiera. pisalem smsa tez nikt nie odpisuje. moze uda mi sie jakos z nim skontaktowac zeby sie dowiedziec co i jak z tym tlumikiem.

Opublikowano

Nie bedzie buczał. Nie wygląda na jakis pusty przelotowy. Napisz mail ;)

A ten co masz teraz to cały tlumnik czy sama koncówka ? Bo w koncy nie wiem :D

Opublikowano
  • Autor

ten co mam teraz to cały tłumik. już tak był zrobiony w niemczech i stamtąd tak przyjechał. no napisałem do kolesia. zobaczymy co napisze.[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 23:19 _________________________________________________Nosb a powiedz mi bo zapomniałem zapytać, jak zrobiłeś, że masz u siebie zwykłe czarne zegary i podświetlone są one na biało? bo z tego co wiem to napewno nie kwestia żarówek.

Opublikowano

Długa historia z tymi zegarami ;) Jest to blat seryjny z wytarta z niego warstwą czerwonego plastiku który na nim jest od dołu. Podswietlone led'ami . O tyle z tym przekichane ze jak sie zerwie warstwe czerwonego to potem jest duuuuzo zabawy zeby to wszystko w miare równo podswietlało.

A co d tłumnika to rozumiem ze to caly sportowy tłumnik teraz masz? :) Skoro nie przeszkadza Ci on dzwiekowo to zmien tez na spotowy jakikolwiek :)

Ale mysle ze ten z linku powinien byc ok.

Opublikowano
  • Autor

no ja wlasnie nie wiem czy to sportowy czy jaki :) buczec nic mi nie buczy. ladnie pracuje... moze juz taki byl specjalnie robiony. glownie chodzi mi o to zeby sama ta koncowke zrobic ale to trzeba przerobic razem z koncowym tlumikiem bo teraz wychodzi na jedna szeroka rure a chcem miec na 2 male. dzwonie do kolesia juz drugi dzien i nie odbiera telefonow. jeden wylaczony, drugi nie odbiera. h** wie o co chodzi. bede dzwonil az sie dodzwonie bo mi sie bardzo ten tlumik podoba :)

Opublikowano

ej a te zderzaki to bede ci tak wisiec??? :thumbdown::kwasny: zrob cos z tym bo autko masz ladne

a ta czcionka to od VW chyba :D

Opublikowano

Oj odczepcie sie juz od tego napisu :) Warzyd wie ze budzi mieszane emocje ale chce tak to jego sprawa ...

:th:

Opublikowano
  • Autor

ojej. kolejny typ ktory ma jakies problemu do mojej czcionki. mozecie mowic co chcecie i tak jej nigdy nie zdejme. samochod przynajmniej jest niepowtarzalny. a co do zderzaków to co tam znowu Ci wisi? ostatnio troche je podciagnalem i jest ok. a Nosb i wlasnie dzwonilem do kolesia od tlumika. okazalo sie ze koles ma dwa podobne tlumiki i one sa normalne nie zadne buczace. chyba je sobie dzisiaj zamowie i zamontuje :)

Opublikowano

gdzieś ostatnio widziałem ta audi z tym napisem chyba?? :) fajna audi :)

Opublikowano

po 1. to ten typ jak to mowisz nie napisal ze ma jakis problem do twojego napisu a po 2. to na fotkach widac ze troche ci odstaja i o to mi chodzilo nie chcesz nie rob tego twoja sprawa

Opublikowano
  • Autor

po 1. to ten typ jak to mowisz nie napisal ze ma jakis problem do twojego napisu a po 2. to na fotkach widac ze troche ci odstaja i o to mi chodzilo nie chcesz nie rob tego twoja sprawa

aha :) no juz rozumiem. nie zrozumialem cie. no literki odstaja delikatnie bo tak ma byc. one juz tak sa zrobione. a jesli ci chodzi o to ze troche W nie jest rowno to ja o tym wiem. ale w polsce takiej czcionki i tak wykonanych literek nie ma. dopiero nowa sobie kupie jak do szkocji pojade to jak wroce to wtedy sobie to zrobie.[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2008, 21:53 _________________________________________________

Zakupilem dzisiaj Nosb ten tlumik i teraz czekam na niego. zobaczymy co z tego bedzie po zamontowaniu, mam nadzieje ze zadnej lipy nie bedzie :)

Opublikowano

wyjzie w praniu :wink4: ale powinno byc :th:

Opublikowano

felga ładniutka,tylko chyba trzeba strasznie uważać bo ma strasznie wystające ramiony hyhy a tłumiczek który montujesz 1 klasa,obojętnie jaki założysz w dieselku nie będzie ci buczało jeżeli masz przed tym chociaż jeden tłumik,a jak masz katalizator to już całkiem,sprawdzone;)

Opublikowano
  • Autor

no tam wczesniej tlumik czy tam katalizator to jest zainstalowany... a co do felg no to ranty wystaja naprawde bardzo. no ale poprostu trzeba bardzo uwazac jak sie jezdzi. gorzej z kapciami do niego. bardzo niski profil i w tym sezonie juz chyba 2 albo 3 razy kapcie kupowalem bo tak mi guzy na kapciach wybija. zaczalem w koncu jezdzic po tych dziurach 40-50 km/h i narazie wszystko jest ok :)

Opublikowano

ja po dziurach przetaczam sie 20-30 km na godzine maks :D Moze dlatego opony jeszcze cale a przywitały juz trzeci komplet felg ;) :th:

Opublikowano

Bardzo ładna Audica..

owszem wydech jest do wymiany i tylko na serie (dwururke)..

a co do napisu jest ok, ale jakbym mial sie decydowac na tak napis to tylko na środku bagaznika

felga kozak!!

pozdrawiam

Opublikowano

podobają mi się modyfikacje wprowadzone przez ciebie, zadbana, lampki z przodu też ok :th: :th:

Opublikowano

........jakchcialo ci sie nad czcionka bawic , lampy wymieniles, to bym jeszcze dal kierownice od s-ki bo jakos te pierwsze kiery tylko szpeca auto ( no ale kazdy moze miec inne zdanie) pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

no szczerze mnie tam ta kierownica az tak bardzo nie przeszkadza. ale fakt czaje sie nad kierownica od s-ki :) tylko bede ja wymienial jak zalatwie sobie biala skorke do srodka i wtedy zrobie to razem. niedlugo wyjezdzam to sie jeszcze w to teraz bawil nie bede. ale po powrocie napewno bede nad tym kminil. narazie jeszcze teraz tylko zrobie ten wydech o ktorym mowilem bo wlasnie dzisiaj mi przyszedl to mysle ze do konca tygodnia zbiore sie zeby to zrobic.[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2008, 22:14 _________________________________________________wreszcie dzisiaj zmienilem wydech :) juz mam ten o ktorym mowilem. wkrotce zrobie zdjecia to wrzuce bo dzisiaj dodatkowo kupilem bardzo ladne fotele z grzanymi d*pami i airbagami i bede je montowal to wrzuce zdjecia razem. to bedziecie mogli sobie ocenic te zmiany. dodatkowo zmienilem troche naglosnienie na przodzie. zalozony zostal zestaw powerbassa 165 mm tweetery + woofery.