Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BRB i B6 BFC po chipie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

zapytaj witka na prv

Opublikowano

Tygrys, tu masz przyklad Octavii 2.0TDI (170) o symbolu BMN. Zapewne blizniaczy motor.

http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=4531

Opublikowano

Dzieki Flyer, nie znam sie za bardzo na tym, ale chyba wielkich zmian nie powinnienem sie spodziewac...

Opublikowano
  • Autor

Fajny silnik, calkiem inny niz ten 2 tdi 140KM. troche zazdroszcze tej mocy ale jak troche uzbieram kaski to zabieram sie dalej za modyfikacje . nikt mi jeszcze nie odpisał czy turbo od 2l 170 KM pasuje do mojego BRB

Opublikowano

Czesc Peter22.Wykresik ma Witek.Autko smiga jak tralala.Pozdrawiam. :hi:

Opublikowano
  • Autor

Moze witek wystawi, a ile Ci wyszlo KM i Nm przed i po modyfikacji

Opublikowano

Jestem Peter teraz za granica.Jak wroce to wszystko napisze.A w razie czego to Witek powinien miec wykres.Pozdrawiam. :th:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

oki dzieki to czekamy :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2008, 00:25_________________________________________________Witam wszystkich jestem po kolejnych modach dzieki pomocy jaro4444 wsadzilismy do mojego A4 BRB 1.9tdi 116 KM drugi IC nowy zestaw sprzegła , wywalony katalizator , teraz jeszcze tylko czekam na turbine BRD i korekta softu u Witka zobaczymy co wyjdzie.[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 05:39_________________________________________________Witam , dzisiaj na pokładzie mojego autka zagosciła turbina brd ale trzeba było wywalic EGR bo inaczej sie nie chciała zmieścić. zrobiłem 160 km "Jak dziadek :gwizdanie:" max predkosc to 130 km/h. teraz tylko czekam na korekte u Witka i zobaczymy co wyjdzie

Opublikowano

oki dzieki to czekamy :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2008, 00:25_________________________________________________Witam wszystkich jestem po kolejnych modach dzieki pomocy jaro4444 wsadzilismy do mojego A4 BRB 1.9tdi 116 KM drugi IC nowy zestaw sprzegła , wywalony katalizator , teraz jeszcze tylko czekam na turbine BRD i korekta softu u Witka zobaczymy co wyjdzie.[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 05:39_________________________________________________Witam , dzisiaj na pokładzie mojego autka zagosciła turbina brd ale trzeba było wywalic EGR bo inaczej sie nie chciała zmieścić. zrobiłem 160 km "Jak dziadek :gwizdanie:" max predkosc to 130 km/h. teraz tylko czekam na korekte u Witka i zobaczymy co wyjdzie

czekam z niecierpliwoscia....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

witam jestem właśnie po korekcie u Witka. Wykres wstawię jak tylko dostane na pocztę. wiec tak wyszło 173,7 KM i 353Nm.

na więcej zabrakło juz paliwa , pompki trzeba zmienić ale tylko BJ bo mam jakiś nowy sterownik i AL nie da sie wystroić.

Opublikowano

witam jestem właśnie po korekcie u Witka. Wykres wstawię jak tylko dostane na pocztę. wiec tak wyszło 173,7 KM i 353Nm.

czyli wyszlo tak jak powinno .. ile dmucha turbo ... ?

Opublikowano
  • Autor

Kurcze niedopytałem :wallbash:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 19:37_________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/18a24bcf0c94e1bd.html

Opublikowano

Jak sie jezdzi teraz ?? Pytam o dolny zakres obrotów bo pozniej troche wstaje niz seria ??? Pozdr. Jak z poruszaniem sie w zakresie 1500-2000 rpm.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

fajnie sie jeździ , troszkę później wstaje ale mi sie podoba . jak jadę na 5 biegu i wcisnę gazu tak od 3 tys obrotów moment jest 200 km/h[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 18:00_________________________________________________Witam dzisiaj dotarły hamulce na przód od audi A4 3.0 TDI czyli 320 tarcza , powiem ze kawał zacisku jak tak sie patrzy na to wszystko . jak trochę odszykuje i odmaluje to cyknę fotki[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 16:58_________________________________________________własnie wszdziłem spowalniacze niezle to wyglada :naughty: teraz trzeba zmienic felgi bo te 16 troche male :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

teraz trzeba zmienic felgi bo te 16 troche male

Nie przesadzaj :tongue4: Oby tylko ET było 42 i będzie wszystko grało. Przy 16" masz mniejszą masę nieresorowaną i mniejszy osoiowy moment bezwładności koła.

Opublikowano
  • Autor

witam jaro4444 cos sie dawno nie odzywales na forum :gwizdanie: :gwizdanie: moze jakies mody robiłes i byles zajety??

Co do felg to te 16 chce zostawic na zime a na nastepny sezon jak sie cos fajnego trafi to jakie 18 zagosci , zderzak od s-line ze spryskami juz czeka na lakierowanie. Pozdrawiam

Opublikowano

Peter ja mam całkowicie inne podejście do kół - w polskich warunkach to 16 max. 17" bo inaczej wóz drabiniasty się robi ;)

Modów nie robiłem - życie mnie na razie przystopowowało, małe dziecko, praca,... Ale w przyszłości kto wie co wymodze ;)

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj zmieniałem oponki wiec jest zdjecie zestawu spowalniaczy 320 jaro4444 troszke inne niz u ciebie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19209e86cc6ae97b.html

Opublikowano

Peter Ty masz nowszą wersję. Gratki za moda :good:

Opublikowano
  • Autor

tak własnie myslałem :naughty: :naughty: nowsze starsze nie ma znaczenia wazne ze spełniaja tak samo swoje zadanie :cool1: