Sławek_M Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam. Czy ktoś z Was wyważał wał napędowy?. Mam lekkie drgania przy prędkości ok 70km/h i myślę o wyważeniu wału. Jeśli robiliście - to dajcie znać gdzie, i za ile . * uzupełnij profil,proszę - dane autka [Musashi]
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A jesteś pewien, że drgania są własnie od wału ? Może opisz dokładniej co się dzieje...??
Sławek_M Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A jesteś pewien, że drgania są własnie od wału ? Może opisz dokładniej co się dzieje...?? Przy prędkości ok 70km/h zaczynają się delikatne wibracje i charakterystyczny odgłos przy ok. 90km/h jest juz ok.
predipl Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 u mnie jest podobnie czy ktos uporał się z tym problemem??
perso79 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Panowie najpierw sprawdzcie sobie opony
Sławek_M Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Opublikowano 27 Maja 2008 Panowie najpierw sprawdzcie sobie opony Opony są nowe. A problem występuje zarówno na komplecie letnim jak i zimowym.
Klima Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 u mnie też to jest przy 80km/h i nie mam quattro u mnie chyba winny jest przegub
Rekomendowane odpowiedzi