Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b7] kierunkowskazy pomaranczowe / biale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..szukalem dość dlugo na forum.. czy ktoś wie jak zmienic migacze w lampach b7,z pomaranczowych na przezroczyste.. lampy oczywiscie mozna rozkleic.. pytanie czy jest dostepność tego migacza ? ewentualnie czy można go poprostu zdjąć/ moze od czegoś innego pasuje ?

Różnica z przezroczystymi jest kolosalna.. rozwalonych lamp nikt na allegro nie sprzedaje..a sprzedac swoje ladne taniej poto zeby kupic 2gie drozej troszke mija sie z sensem..zwlaszcza przy bixenonie..

Prosze o rade

Dziekuje.

Opublikowano

aby się dobrać do lamp trzeba oczywiście zwalić zderzak :kwasny:

jedną z opcji jest rozklejenie lampy, wyciągnięcie pomarańczowej osłonki i wstawienie takiej żarówki kierunku ze szkłem chromowanym - nie wiem jak to opisać

inna opcja to kupno uszkodzonej lampy i przełożenie osłonek

ps: info - jak będziesz sprzedawał auto a miałeś przód ideał ktoś może marudzić że lampy wymienione i napewno walony :pilot:

Opublikowano

Ludzie robili taki zabieg, nawet na forum gdzieś było, poszukaj dobrze , wyciągasz pomarańczową zaślepke i albo wstawiasz przeźroczystą jak ori+srebrne żarówki, albo poprostu zostawiasz bez zaślpeki. Możesz dodatkowo jak rozkleisz lampy pomalować środki na czarno.

Opublikowano
  • Autor

szukalem na forum i niestety nie moglem namiuerzyc,staram sie nauczyc dobrze po nim poruszac :) lampy nie bede malowal... najchetniej bym dorwal ta zaslepke :) dziekuje za odpowiedz !

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

auta narazie nie bede sprzedawal :) co do wyjecia lampy nie bedzie problemu..robilem ostatnio rozrzad wraz z kompletna hydraulika..chodzilo mi o informacje czy jak rozkleje lampe to da rade to zdjac, i uzyskalem informacje :) dzieki

Opublikowano

Witam tez jestem zainteresowany takim modem:):) da sie to szkielko wyciagnac ale powiem szczerze ze marnie to wyglada bez niego tylko ze srebrna zarowka trzeba gdzies poszukac bialego szkielka ale nie mam pojecia gdzie

Opublikowano
  • Autor

jak to wyciagne to poszukam czegos zamiennego ;) ja sklejam bez tego.. masz moze fotke jak wyglada lampa bez tego plastiku ?

Opublikowano

Foty nie mam jak wyciagniesz pomarancze zrob fote i pokaz:)