Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Q7, BTR 4.2TDI 326PS, S-line, Panorama, Pneumatyka, itd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z SUVów wyleczyłem się na pewien czas. A Q7 wcale nie ma tak dużo miejsca w środku.

A7 powala mnie designem wewnątrz i na zewnątrz. Skoda Rapid zbliżona jest już bardziej designem do A5 Sportback. Nie mylę się? :wink:

Zresztą to ta sama firma tak na prawdę :grin:

no co ty , linia boczna tylu wypisz/wymaluj a7 :wink: taka jedna prosta linia , a5 sportsback troche sie bardziej odroznia ale troche - ma zaznaczony bagaznik odrobine :grin: Nie taka prosta od lini dachu do konca bagaznika

Domyslam sie ze celujesz w 3.0biturbo tdi ? Podejrzewam sie ze rozczarujesz sie drzwiami bez ramek bo jednak jest roznica na niekorzysc w porownaniu ze zwyklymi drzwiami przy wyzszych predkosciach ...z drugiej strony nie wiem jak jest w q7 bo to jednak kawal sciany pchajacej powietrze i moze byc porownywalnie ...

Opublikowano

nie zauwazam zadnych roznic przy wiekszych predkosciach z powodu braku ramek ...ze co ze szum??

Opublikowano
nie zauwazam zadnych roznic przy wiekszych predkosciach z powodu braku ramek ...ze co ze szum??

Bo w 1.8 dają chińskie uszczelki :decayed:

Opublikowano
Z SUVów wyleczyłem się na pewien czas. A Q7 wcale nie ma tak dużo miejsca w środku.

A7 powala mnie designem wewnątrz i na zewnątrz. Skoda Rapid zbliżona jest już bardziej designem do A5 Sportback. Nie mylę się? :wink:

no co ty , linia boczna tylu wypisz/wymaluj a7 :wink: taka jedna prosta linia , a5 sportsback troche sie bardziej odroznia ale troche - ma zaznaczony bagaznik odrobine :grin: Nie taka prosta od lini dachu do konca bagaznika

Domyslam sie ze celujesz w 3.0biturbo tdi ? Podejrzewam sie ze rozczarujesz sie drzwiami bez ramek bo jednak jest roznica na niekorzysc w porownaniu ze zwyklymi drzwiami przy wyzszych predkosciach ...z drugiej strony nie wiem jak jest w q7 bo to jednak kawal sciany pchajacej powietrze i moze byc porownywalnie ...

Malik nie miał już ramek w TT :wink:

Opublikowano

W A7 jest cichutko jak makiem zasiał, nawet przy 240km/h i kołach 20" :wink: Piotrek - celujesz rzeczywiście w klekota, czy myślisz również o benzynce? Co do designu to jak dla mnie kładzie wszystko, czym do tej pory jeździłem - na miejsce bym nie patrzył przy Twoim modelu rodziny (chyba, że nasiałeś już coś poważniej :kox:)

---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------

Poza tym, 4 osoby dorosłe, ale nie wielkie spokojnie jadą A7 na wczasy z pełnym bagażem :wink: Sprawdzone empirycznie.

Opublikowano

"Cicho" to pojęcie względne, ja nie mówie że jest głośno , w panamerze mniej slychac oplyw powietrza :whistling:

Opublikowano

gratuluje wyboru, a7 wg mnie to najładniejszy model obecnie produkowany przez audi [po za r8]. Przypomina mi pierwszego pseudo avanta audi [audi 100 c2 avant].

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Malik co tam nowego w garage ?>