yedrula Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Kupiłem używane sprezynki, podobno -40mm. Mierzylem stan przed i po no i tyle mniej wiecej wyszlo, jak byl na oryginalnych 15" to wygladalo ok, ale jak wlozylem 18" to mam wrazewnie ze tyl poszedl wyzej, przod jest ok. Jak wam sie wydaje, prosze o opinie bo nie wiem czy cos jest rzeczywiscie nie tak czy ja jestem nadwrazliwy? >>>>>> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_19_tdi_afn_czarne_felgi_18_obnizone_zawieszenie_nowe_fotki_042008-t16322.0.html <<<<<<
buliking Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 jak dobrze licze to powinna stac prawie tak samo jak na 15'' i ori zawieszenie dochodzi kwestia profilu opony, na 15-stkach raczej miales profil 55-60, teraz jest 40 wiec na pewno stoi nizej :th:
Gość puchatek27 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 za***iście wysoko stoi na tych 18ach i na dodatek -40mm niemozliwe
Gość Tygrys Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ..mnie tez tam cos nie pasuje...., no bo jesli felgi by byly wieksze od poprzednich to powinne sie bardziej schowac do nadkoli, prawda? Dla mnie wyglada to jak seria na 18''
yedrula Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 a nie wiecei co moze byc przyczyna?? albo co zrobic zeby sam tyl obnizyc, ale bez ciecia sprezyn:) kurde jak byl na ori 15 to wygladalo dobrze nawet mierzylem i ok 40 mm wychodzilo a teraz tak dziwnie wyszlo[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2008, 20:28 _________________________________________________jest cos chyba takiego jak sciagacze do sprezyn chyba nie? ktos to ma, miał albo zna kogos kto to ma i czy oplaca sie takie cos robic? jakies inne pomysly?
Rekomendowane odpowiedzi